Fusjon i Ryfylke

TF regnskap AS og Finnøy Økonomi AS går sammen i et nytt rådgiving- og regnskapsselskap og blir med dette største aktør i Ryfylke.
05.oktober 2021 TF regnskap
Eierne i det nye selskapet.

Det formelle rundt fusjonen er avklart og iverksettes fra oktober 2021. I markedet vil en fortsatt benytte begge eksisterende navn, men i løpet av 2022 vil det bli ett selskap med nytt navn.
Det nye selskapet får 35 ansatte fordelt på kontor i Finnøy, Forsand, Hjelmeland, Sjernarøy, Stavanger og Tau.
John Erevik, grunder og hovedeier i TF regnskap, har stor tro på fusjonen.
– Med denne fusjonen vil vi styrke oss internt og få en større bredde og dybde i kompetansen vår. Utviklingen innen digitale løsninger går fort og vi vil utnytte denne muligheten til å gi et bredere spekter av tjenester og mer fokus på oppfølging av kundene.
Elise Lunde, grunder og hovedeier i Finnøy Økonomi, er enig:
– Vi har gjennom alle år hatt godt samarbeid med TF regnskap. Bransjen er i rask utvikling og vi må endra og tilpassa oss den nye kvardagen som kundane og vi opplever. Det blir stadig større krav til oss som rådgjevar innan både landbruk og næringsliv elles. Med denne fusjonen er vi klare for å utvikla oss vidare til beste for kundane, sier hun, ifølge en melding.

Fakta:

  • Finnøy Økonomi AS ble etablert i november 1996 med hovedkontor på Finnøy og avdelingskontor i Sjernarøy og Stavanger.
  • TF regnskap AS, Tau og Forsand Regnskap, ble etablert november 1996 med hovedkontor på Tau og avdelingskontor på Forsand og Hjelmeland.

Andre liknende nyheter

Lyse Vekst investerer i Tectal

Lyse Vekst investerer i teknologiselskapet Tectal

Deltok i antidroneøvelse

Drone Protection Solutions AS fra Oltedal har deltatt i unik antidroneøvelse på Gardermoen mens flyplassen var i full drift. Øvelsen ble gjennomført a…

Ny Rogaland-sjef i NORCE

Oddvar Skjæveland er ny regionansvarlig i Rogaland for NORCE. Skjæveland ser fram til å styrke NORCE sin tilstedeværelse og tilgjengelighet i regionen…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner