Helseselskap vant internasjonal pris

Global Health Technology AS ble tildelt tildelt prisen for beste produsent innen helse på Social Care Awards i London sist uke.
24.oktober 2022 Global Health Technology AS
En stolt vinner av Soical Care Premium Supplier Awards. Fra venstre: Louise Minchin, Alf Erik Malm, Dr. Cecilia Anim og Steve Walls.

Global Health Technology AS er et norsk utviklingsselskap som utvikler nye banebrytende løsninger innen stomi og sårbehandling. Med hovedkontor i Stavanger har selskapet siden 2010 arbeidet med utvikling av nye banebrytende løsninger innen stomi og sårbehandling.

– Global Health Technology har en innovativ tilnærming til å utvikle helsetjenester innen helse- og sosialomsorg. Deres banebrytende sårbehandlingsteknologi har hatt en reell innvirkning i sektoren, sier juryen.

Selskapet lanserte deres hudvennlig sårbandasje, Erland Care Protective Skin på det internasjonale markedet i fjor. Norske helsemyndigheter har allerede satt produktet på refusjonslisten for brukere med stomi og hudsykdommen Epidermolysis Bullosa.

Selskapets CEO, Alf Erik Malm, tok i mot prisen på vegne av selskapet.

– Vi er svært stolte over å ha mottatt en slik pris, og håper det gir flere muligheten til å bli kjent med våre løsninger som bedrer livskvaliteten til brukerne. Vår multifunksjonelle bandasje kan virke enkel, men er svært teknisk. Det er en svært hudvennlig bandasje, som både er vanntett og puster. Den inneholder et superabsorberende materiale som kan ta opp væske tilsvarende 15 ganger sin egen vekt, og den er svært tynn og fleksibel. Selv om den sitter svært godt på er den smertefri å fjerne. I tillegg til å reduserer hudskader hos brukeren reduserer den forbruket betydelig, avslutter Alf Erik Malm.

Andre liknende nyheter

Validé spisser seg på helse

Validé har et unikt nettverk av folk og kompetanse for å utvikle nye helseløsninger. Vi setter nå sammen alt vi har for å få fram nye ideer, og etable…

Vitec Plania vant anbud for levering av nytt eiendomssystem

Forusselskapet Vitec Plania har inngått kontrakt med Hovedorganisasjonen KA for levering av nytt eiendomssystem. Systemet skal sikre forvaltning, drif…

Zaptec med rekordresultat i tredje kvartal

Elbilladerselskapet leverer en inntekstvekst på 86 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i 2022, og passerer i tillegg én milliard…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner