Nordic Steel utvider

Nordic Steel utvider med nytt, moderne produksjonsbygg. I desember ble spaden satt i jorden på nabotomten. Nordic Steel bygger et nytt bygg, for å møte fremtidens vekst og kundenes økende behov for kvalitetsproduksjon.
18.januar 2022 Nordic Steel AS
Illustrasjon av det nye bygget midt i bildet. Nordic Steels eksisterende bygg bak til venstre.

– Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Flere arbeidsplasser Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren. Med nybygget blir det plass til enda flere arbeidsplasser. Det nye bygget blir tilrettelagt for opptil 30-40 flere ansatte, og gir en solid økning i kapasitet tilgjengelig for kundene.

– Nordic Steel tenker langsiktig, vi er en attraktiv arbeidsplass og skal fortsette å være det i fremtiden. Nybygget blir topp moderne og virkelig tilrettelagt for morgendagens industri, sier Lobekk.

 

Langmyra 5 og 6

Det er bare to år siden det nye hovedkontoret til Nordic Steel stod klart i Langmyra 6 på Bryne. Allerede året etter ble det bygget enda et lagerbygg på tomten. Nå skal produksjonsavdelingene få enda mer plass, med cirka 3000 nye kvadratmeter, på nabotomten i Langmyra 5. Dette blir topp moderne lokaler med egne områder for sveis og sammenstilling/montasje. Fagbrev på byggeplassen Et seriøst arbeidsliv er en viktig del av Nordic Steel. Derfor var det ekstra stas at en maskinfører hos graveentreprenør Grunn-Service AS tok fagbrevet på den nye tomten sist uke.

– Økt fagkompetanse sikrer seriøsitet og kvalitet i arbeidslivet. Vi har mange fagarbeidere og tar inn lærlinger hvert år, for å bygge fremtidens arbeidstakere. Det at grunnentreprenøren på vår byggeplass satser på både lærlinger og folk med fagbrev, blir helhjertet støttet av oss, sier Børre Lobekk.

Andre liknende nyheter

Øker tilstedeværelsen i Stavanger

Konsulent- og rekrutteringsselskapet Jefferson Wells fortsetter satsingen i SørVest, og bygger opp en ny konsulentavdeling i Stavanger.

Kraftig økning i boligbyggingen

OBOS fikk et resultat før skatt på 674 millioner kroner i første kvartal, opp fra 650 millioner kroner året før. Igangsatte boliger økte med 23,5 pros…

Optimaliserer arbeidsflyten

Lasting Dynamics åpnet salgskontor i Stavanger i 2020, og jobber mot bedriftsmarkedet i regionen – i tillegg til resten av Skandinavia. Selskapet har…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner