Ny Rogaland-sjef i NORCE

Oddvar Skjæveland er ny regionansvarlig i Rogaland for NORCE. Skjæveland ser fram til å styrke NORCE sin tilstedeværelse og tilgjengelighet i regionen. Han har kontor i Stavanger.
05.oktober 2021 NORCE
Oddvar Skjæveland

Forskningsinstituttet har nylig utpekt regionansvarlige i alle sine regioner. De nye regionansvarlige er utpekt i regionene Agder, Rogaland, Haugaland og Sunnhordland, Vestland og Nord.

– Dette er en rolle som er etterspurt fra omgivelsene. Den vil sikre lokal forankring og at hver region har et tydelig kontaktpunkt i NORCE, sier administrerende direktør Kristin Wallevik.

– Vårt mål er å styrke NORCE sin posisjon regionalt og sørge for at hele fagporteføljen blir løftet fram i møte med beslutningstagere og samarbeidspartnere, slik at NORCE blir en naturlig samarbeidspartner i framtidige prosjekt, sier Wallevik.

 

Bindeledd mellom regionale aktører og forskningsmiljøene

Oddvar Skjæveland ser fram til å bidra til at nye og eksisterende samarbeidspartnere kommer i kontakt med aktuelle forskningsmiljø i NORCE:   

– Min oppgave er å sørge for at regionale aktører og våre forskningsmiljø finner sammen, og også å hjelpe dem med å etablere samarbeid som sikrer vår region den nye kunnskapen, teknologien eller kunnskapsgrunnlaget som etterspørres.

 

Stort potensial for økt samarbeid

Regionansvarligrollen innebærer å sørge for at forskningsmiljøene i NORCE er godt representerte i relevante fora i Rogaland-regionen.

– Vi er allerede til stede med våre forskningsmiljø i mange viktige fora i regionen, men jeg tror også at det er et stort potensial for økt samarbeid og deltagelse, sier Skjæveland. 

 

Fakta om NORCE

  • Ett av Norges største uavhengige forskningsinstitutter med over 750 ansatte.
  • Lokalisert langs hele kysten: Oslo, Grimstad, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Tromsø og Alta.  
  • Leverer forskning og innovasjon innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi.
  • Driver forskning og innovasjon på oppdrag for, og i samarbeid med, offentlig og privat sektor.
  • Fire satsingsområder: trygge samfunn, bærekraftig energiproduksjon, klimautfordringer og bærekraftig hav og kyst.

Andre liknende nyheter

Lyse Vekst investerer i Tectal

Lyse Vekst investerer i teknologiselskapet Tectal

Deltok i antidroneøvelse

Drone Protection Solutions AS fra Oltedal har deltatt i unik antidroneøvelse på Gardermoen mens flyplassen var i full drift. Øvelsen ble gjennomført a…

Fusjon i Ryfylke

TF regnskap AS og Finnøy Økonomi AS går sammen i et nytt rådgiving- og regnskapsselskap og blir med dette største aktør i Ryfylke.

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner