Nysatsing for et av regionens eldste selskaper

Det stadig økende fokus på miljø og med det også virksomheters miljøpåvirkning, har ledet til at selskapet Henriksen Oljetransport AS har valgt å investere mye i kompetanse, maskiner, anlegg og utstyr.
08.mars 2023 Henriksen Oljetransport AS
Tømming av tanker fra båt; ett typisk oppdrag for Henriksen Oljetransport.

– Behovet for å ha en partner som ivaretar og støtter regionens næringsliv til å ivareta miljøfarlig avfall på en god måte er voksende og vi opplever for tiden en vekst i vårt marked, sier selskapets daglige leder, Anders Erik Hansen.

Selskapets kunder er blant annet verft, verksteder, vaskehaller, oljeservicebedrifter, helseforetak, laboratorier, skip og oljeinstallasjoner og andre som vil sikre at blant annet kjemikalier, olje og forurenset vann blir samlet inn behandlet og/eller sluttdeponert på en sikker, trygg og bærekraftig måte.

– Vi ser det som vår oppgave å bistå alle kunder med rådgivning og støtte, samt løsninger som bidrar til at bedriftenes påvirkning til det ytre miljø blir så lite som overhodet mulig», sier Hansene.

Henriksen Oljetransport AS fyller 45 år i 2023. Selskapet er en del av regionens beredskapsorganisasjonen og blir benyttet ved spill, forurensingsscener og ved behov for rask og effektiv oppsamling og/eller flytting av kjemikalier. Bilparken består av spesialkjøretøy og tankbiler selskapet operert i ett av Norges mest moderne i mottaks-, tank- og lageranlegg. Årlig håndterer selskapet over seks millioner enheter farlig avfall – og har sterk fokus på kundeopplevelsen. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO9001 og ISO14001.

Andre liknende nyheter

Bjørg Tomlin er blant Norges fremste tech-kvinner

Den 8. mars, på den internasjonale kvinnedagen, kåret Abelia, NHOs forening for kunnskap- og teknologibedrifter, og ODA-Nettverk de 50 fremste tech-kv…

Rapport om unngåtte klimagassutslipp

Hvordan kan vi måle klimaeffekt? I dag lanserer Nysnø en rapport om hvordan vi kan utforme en metode for beregning av unngåtte klimagassutslipp.

Dekorerer lys for hånd

Åsa Østebø kunne pensjonert seg for lenge siden, men kan ikke se for seg en hverdag uten jobben i Lysstøyperiet på Byrkjedalstunet. Med erfarne hender…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner