Styrker tilbudet til offentlig sektor

Karabin styrker seg i Stavanger og ansetter tidligere rådmann i Eigersund kommune, Gro Anita Trøan. Hun er blant de nye seniorene som starter i selskapet for å bistå offentlige virksomheter.
13.januar 2021 Karabin Stavanger
Gro Anita Trøan og Mari Kollsgård. Trøan begynner som seniorkonsulent i Karabin, mens Kollsgård er ny leder i Karabin Stavanger.

– I Stavanger er vi mest kjent for å hjelpe bedrifter med å få bedre resultater, men vi arbeider også mye med å bistå offentlige organisasjoner. Dette er et område vi venter vil vokse, og med Gro Anita Trøan på plass styrker vi teamet ytterligere, sier Mari Kollsgård.

Mari Kollsgård er ny leder for Karabin i Stavanger. Etter tre år i landets fremste forbedringsmiljø har hun overtatt lederstillingen i Rogaland, i tillegg til å arbeide som rådgiver for ledere og bedrifter. Gro Anita Trøan blir ny kollega og styrker tilbudet Karabin har mot offentlige organisasjoner både i Rogaland og nasjonalt. Karabin Stavanger søker også etter flere seniorer.

– Vi er glade for at Gro Anita valgte oss. Med 20 års ledererfaring og stilling som rådmann i to kommuner har hun etterspurt kompetanse, sier Mari Kollsgård.

Gro Anita Trøan ble kjent med Karabin gjennom kommunesamarbeidet Digi Rogaland da hun var rådmann i Eigersund Kommune.

– Jeg har veldig lyst til å være en del av et solid fagmiljø som skaper varige verdier for bedriftene og offentlig sektor. Jeg oppfatter Karabin som et utviklingsmiljø som setter klokskap i system, og Karabin er en del av løsningen som alle bransjer behøver, sier Trøan.

Hvert år bekrefter Karabins kunder gevinster på mer enn en milliard kroner gjennom å bedre arbeidsmetoder og prosjektstyring. De seneste årene har kundene realisert gevinster for 6,6 milliarder kroner. Slik gevinstrealisering er et fagområde i sterk vekst.

– Enkelt forklart så bidrar vi med målinger og analyse, kommer med begrunnede forslag til endringer og bistår med gjennomføring. Alt blir dokumentert og tallfestet. Det gir både mer fornøyde kunder, mer fornøyde ansatte og gjerne bedre økonomisk resultat.

Gevinstene kan være betydelige også for kommuner med stramt budsjett, forteller Mari Kollsgård.

Andre liknende nyheter

Tampnet overtar BP-fiber i Mexicogolfen

Tampnet overtar BPs 1200 kilometer lange fibernettverk i Mexicogolfen. Transaksjonen som ble sluttført med BP tirsdag 30. mars, var en betydelig milep…

Hvem fortjener å vinne Reiselivsprisen 2020?

Fylkeskommunens Reiselivspris deles ut til personer, bedrifter eller organisasjoner som har arbeidet for å fremme reiselivet i fylket. 7. april er fri…

Desert Control går på børs

Stavanger-selskapet Desert Control vil hente 150 til 200 millioner for videre satsing, og er klar til kommersiell utrulling av LNC, en flytende leire…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner