Utstein Kloster Hotell åpner dørene igjen

Utstein Kloster Hotell lover en ekstra varm velkomst når hotellet møter sommergjester og næringslivsgjester etter omfattende renovering og åpner dørene igjen 19. juni.
11.juni 2020 Utstein Kloster Hotell
Jostein Finnesand, styremedlem og medeier i Utstein Kloster Hotell Eiendom, Cato Østerhus, styreleder og største eier av Utstein Kloster Hotell Eiendom, Tor Gunnar Solvang, hotelldirektør, Utstein Kloster Hotell, Åse Risvold, salgs- og markedsansvarlig ved hotellet – åpner snart dørene igjen.

– Gled deg​ til å oppleve alt det nye og spesielle ved hotellet i havgapet på Mosterøy. Nytt signalbygg i sedertre som inneholder foajé med mingleområde mot sjøen, ny resepsjon, peisestue/lounge, restaurant og flere konferanse-/møterom, skriver hotellet i en melding.

Totalkapasitet for arrangement er økt til 250 personer. I tillegg er også alle hotellrommene pusset opp. Det er investert over 20 millioner i oppgraderingen. Inspirasjon til oppgraderingen er hentet fra det helt spesielle historiske, natur- og kulturmiljøet i omgivelsene rundt Utstein Kloster. Arkitekten for prosjektet har vært Camilla Sjo Fasting.

– Vi tør påstå at kombinasjonen av historisk grunn, kyst, lys og natur ønsker deg velkommen på en måte som senker skuldrene, skriver hotellet i meldingen.

Hotellet arrangerer åpningshelg 19. - 21. juni.

– Hjertelig velkommen som sommergjest eller bedriftskunde til vakre Utstein Kloster Hotell, kun en liten halvtimes biltur fra Stavanger sentrum, skriver hotellet.

Andre liknende nyheter

Tampnet Carrier leverer 90% mer datatrafikk over sine fiberkabler

I løpet av de siste 12 månedene har Tampnet Carrier økt sine leveranser av datatrafikk inn og ut av Norge med over 90 prosent. Økningen skyldes et ste…

Folke Hermansen AS gir 10 millioner til medisinstudiet ved UiS

Det familieeide selskapet Folke Hermansen AS gir 10 millioner kroner i gave til Universitetet i Stavanger til etablering av medisinutdanning.

Lyser ut vegkontrakter for drift

Rogaland fylkeskommune planlegger i tiden framover å utlyse flere konkurranser på drift av fylkesvegnettet. Årlig bruker fylkeskommunen omlag 150 mill…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner