Mat

Ressursgruppen for mat ble reorganisert i 2015. Gruppen har fokus på utfordringene i bransjen og å synliggjøre den sterke kompetansen i regionen.

Ressursgruppen har fokus på saker som gir kraft til vekst i matbransjen og drøfter saker blant annet: utfordringer i næringen, status for bransjen, næringspolitiske tema relatert til mat, rekruttering og kompetanse. Gruppen forsøker å sette fokus på de tema vi mener er viktigst for bransjen gjennom medlemsmøter og aktiviteter.

Ressursgruppen har tatt initiativ til en kartlegging av bransjen i fylket. Publikasjonen har vi kalt ”Takk for Maten” og viser både verdikjeden og verdiskapningen i vår næring.


Medlemmer:

Inger Lise Aarrestad Rettedal, Klostergarden (leder)
Bjørn Jakobsen, Lerøy Delico/Lerøy Sjømatgruppen
Eivind Helland, Blue Planet
Idar Håland, Håland kjøtt
Iver Jan Leren, Rogaland fylkeskommune
Torbjørn Gjerde, TINE
Terje Wester, Fatland slakteri
Sigve Skretting, iPax Mat
Olav Tandberg/Vibeke Lamark, Nortura
Marit Epletveit, Bondelaget
Maren Skjelde, GladMat
Sigurdur Ragnarsson, Spiseriet
Fra administrasjonen: Trude Refvem Hembre

Kontaktinformasjon:

Inger Lise Rettedal
Tlf: 970 81 415

Trude Refvem Hembre
Tlf: 920 68 898

© Næringsforeningen Sidekart Umbraco CMS Personvern og vilkår for bruk