Hike-Frode måtte bare ha bord på Tabbekonferansen
Hike kommunikasjon har booket bord på Tabbekonferansen. Fra venstre: Margit Fagerbekk, Lars Idar Waage, Jan Inge Haga, Kristin Støle Kalgraff, Cecilia Sandsmark, Frode Sandal og Hanne Tveit. Foto: Hike kommunikasjon

Hike-Frode måtte bare ha bord på Tabbekonferansen

Frode Sandal i Hike var ikke i tvil da han så invitasjonen – Tabbekonferansen skal han få med seg.
08.februar 2024 Arne Birkemo

– Med en gang jeg så Tabbekonferansen, tenkte jeg: Leif Arild Steen er løyen, Rune Bjerga er løyen. Senere så jeg at BAdesken kommer. Så leste jeg i Aftenbladet at Izabell var for sein til sin egen forestilling, og jeg husker godt da Erik Thorstvedt slapp inn det målet. Dette blir gøy. Her må jeg få meg en plass, tenkte jeg, forteller Frode Sandal, daglig leder i Hike kommunikasjon på Forus.

Hike-sjefen ble så gira at han like greit bestilte et bord. Bord - for ledergruppen, kunder eller ansatte – er det flere bedrifter som har bestilt.

– Vi kommer til å invitere med noen kunder. Om ikke de kan, så har fyller vi opp med ansatte, fordi dette synes alle her på huset er interessant, sier Sandal.

Hike kommunikasjon, som holder til på Forus, er inne i sitt tredje år. Det unge selskapet som leverer kommunikasjonstjenester til store og små bedrifter har allerede fått sju ansatte, og er på jakt etter flere folk. 

– Så er vi alltid på jakt etter nye kjekke kunder. Konferanser og arrangementer handler ikke bare om faglig påfyll, det handler også om å nettverke og treffe folk i ulike bransjer, forteller Sandal.

 

Humor og lærerikt

Tabbekonferansen arrangeres på Clarion Hotel Energy onsdag 6. mars.

Det et mye spennende på scenen. Mange ulike tabber, fra selvmål og artister som var for sein til sin egen forestilling. Samtidig kommer det også bedrifter som skal fortelle sine tabber, for eksempel Easee.

– Jeg har stor respekt for bedriftene som kommer og forteller om sine mer alvorlige tabber. Det blir interessant og lærerikt – samtidig som det er en treffplass for næringslivet, sier Sandal.

Hike-sjefen sier det ikke bare er suksess og seire i næringslivet. Han tror det er viktig og lærerikt å snakke om tabber og brølere.

 

– Livet er en pakke

– Det er mange glattfasader, både som privatperson og i næringslivet. Livet er en pakke med oppturer og nedturer. Slik er det også for selskaper. Her ligger det også mye læring. Vi lærer av tabber vi gjør. «Sometimes you win, sometimes you learn», er det et engelsk uttrykk som sier.

Tabbekonferansen er et samarbeidsprosjekt mellom Næringsforeningen og Lampefeber Produksjoner etter en idé av Leif Arild Steen. Sparebanken Vest og Skagenfondene er støttespillere.

Les mer om Tabbekonferansen og foredragsholderne her.

 

Her er noen av de som står på scenen:               

  • Bjørn Risa, Risa AS
  • Arvid Sjødin, advokat
  • Ken André Ottesen, BA-desken, Journalist og humorist
  • Rune Bjerga, komiker
  • Sissel Knutsen Hegdal, ordfører
  • Benedicte Izabell Ekeland, sanger, låtskriver og skuespiller
  • Kjetil Næsje, Easee
  • Erik Thorstvedt, tidligere landslagskeeper
  • Eirin Sund, LO-sjef og tidligere stortingspolitiker
  • Leif Johan Sevland, ONS-sjef
  • Leif Arild Steen, forfatter
  • Egon Hagen, psykolog
  • Håkon Lund, Lundgruppen

Andre liknende nyheter

Hinna Park: Slik ser det ut i Akers nye storstue

Foodcourt, sosiale møteplasser, restaurant og bakeri. Når Aker-selskapene flytter inn i sitt nye hjem januar neste år skal første etasje være åpen for…

Nytt medlem: Vigrestad Bygg ble nummer 100 i 2024

For 20 år siden startet Oskar Skårland for seg selv med et ønske om å se hva han kunne få til. 20 år etter at Vigrestad Bygg 30 ansatte og omsetter fo…

B2B Speed-dating: – Dette må vi gjøre igjen

I løpet av en time fikk Connie H. Meling i Folkehallene og Simen Clementsen i Xceed deite 12 andre personer/selskaper. – Utrolig kjekt, spennende og v…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner