Næringspark-utviklere og Sivertsen AS mottar prestisjefylte utmerkelser
Fra venstre: Tore Sivertsen (Sivertsen AS), Karl Edvard Aksnes, ordfører Frode Fjeldsbø (Ap) og Knut Arve Ravndal. Foto: Hanne Hernes

Næringspark-utviklere og Sivertsen AS mottar prestisjefylte utmerkelser

Næringslivet i Gjesdal ble feiret under en festkveld 8. februar på Jonas B. Ålgård. Arrangementet, som anerkjenner ekstraordinær innsats innen næringsutvikling, samlet næringsliv, kommunen og lokale medier for å hedre årets prisvinnere.
09.februar 2024 Av Marius Johnsen

Hedersprisen Væren ble tildelt Karl Edvard Aksnes og Knut Arve Ravndal. De har vært sentrale i utviklingen av Gjesdal næringspark, som nå huser over 600 arbeidsplasser. Deres visjon forvandlet et utmarksområde til en næringshub, noe som har styrket Gjesdal kommunes posisjon for fremtidig vekst.

Næringsprisen gikk til Sivertsen AS, en virksomhet som har vokst fra en beskjeden start i en garasje til en imponerende omsetning på 80 millioner kroner. Bedriften har vist en unik evne til vekst, innovasjon og tilpasning, og står som et eksempel på hva hardt arbeid og kreativitet kan oppnå.

I den åttende utdelingen av Næringsprisen og Årets VÆR, feiret publikum de som fremmer næringslivet lokalt. 

Kriteriene for Næringsprisen er at bedriften:

  • har sin hovedaktivitet i Gjesdal og har skapt/sikret arbeidsplasser i Gjesdal kommune
  • vært i stabil virksomhet i noen år
  • har vist evne til omstilling og nytenkning
  • har et godt arbeidsmiljø og tar hensyn til miljøet
  • har kompetanseutvikling og resultatutvikling
  • bidratt til å sette Gjesdal på kartet i næringssammenheng.

Kriterier for tildeling av Årets VÆR er:

  • en enkeltperson/organisasjon eller bedrift som har strukket seg lengre enn det man kunne forvente i næringslivet og som fortjener en utmerkelse.

Disse utmerkelsene, et samarbeid mellom Gjesdal kommune, Gjesdalbuen og Næringsforeningen i Stavanger-regionen, understreker betydningen av næringsutvikling og innovasjon. Ordføreren sto for overrekkelsen, og markerte kommunens anerkjennelse av næringslivets bidrag.

Andre liknende nyheter

Tro til Dovre falt

I en annen tid ville man sagt at Bjørn Sæbø har foretatt en omvendt klassereise. Fra barneår på Eiganes til voksenliv på Kampen, fra borgerskapet i by…

Karrieredagen og Job Fair: Årlige møteplasser for fremtidens arbeidskraft

Stavanger-regionen tar grep om fremtiden med Karrieredagen og Job Fair, som nå blir årlige arrangementer. Målet er å bygge broer mellom studenter, arb…

Tabbekonferansen: – Riktig «mindset» er verdifullt

Psykolog Egon Hagen sier hele skolesystemet er bygget opp for å redusere risiko. Men de som lykkes i business, har ofte ingen spesiell utdannelse.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner