Boen Gård i Guide Michelin

Kjøkkenet på Boen Gård på Tveit har siden i fjor vært anbefalt i Michelin-guiden, som først og fremst er kjent for å dele ut stjerner til restaurantbransjen. For to år siden ble også hotellanbefalinger inkludert i den verdensomspennende guiden, og torsdag ble det kjent at hotellet på gården fikk sitt navn i boka.
– Vi er stolte over nyheten om at vi fra nå av også er anbefalt som hotell i guiden, skriver hotelldirektør Dagfinn Galdal ved Boen Gård i en pressemelding.
I Michelin-guiden er de i selskap med større hoteller som Britannia Hotel i Trondheim, Hotel Continental i Oslo og Grand Hotel i Oslo. Boen Gård tilbyr 18 rom fordelt på tre bygninger.
– Vi har satset på å være litt annerledes enn resten, og det har gitt oss resultater langt utenfor landegrensen. Boen Gård sin tilstedeværelse i det internasjonale ferie- og fritidsmarkedet har med dette fått ett ekstra ben å stå på. Vi blir inkludert i en annen type strømning hvor mange av våre gjester besøker andre hoteller- og restauranter som er i Guide Michelin, sier Galdal.
Andre liknende nyheter
Derfor kan «Vi tar rekrutteringen selv» bremse veksten til selskaper i Stavanger
I et arbeidsmarked preget av lav ledighet og høy konkurranse om talentene, står rekruttering høyt på agendaen for mange selskaper i Stavanger-regionen…
Feirer 10-årsjubileum og flytting til nye lokaler i Stavanger
TMF Group feirer 10 år med vekst, kvalitet og samarbeid i Norge.
Rosalie Poen ny konsernsjef i Lyse
Hun starter i den nye stillingen etter sommerferien og overtar etter Eimund Nygaard, som har vært konsernsjef i 27 år.