Setter opp Gladmatløyper

Gladmatfestivalen 2020 er IKKE avlyst, vi endrer bare litt på konseptet
30.juni 2020 GuideCompaniet
Smak deg gjennom byen

Gladmatløyper Bestill plass på rundtur for å spise ulike Gladmatretter i Stavangers restauranter. Vi flytter Gladmat ut av Vågen-området og inn på restaurantene i år. I samarbeid med serveringsnæringen og Gladmat setter vi opp egne Gladmatløyper hvor du får forskjellige smaksretter i riktig Gladmat-ånd. Vi gleder oss over at byens restauranter stiller opp, og vi gleder oss til å gå rundt og smake! Slik virker det Hver dag under Gladmat går det ulike løyper på ulike tidspunkter. Det er viktig at du møter opp på den løypen og det tidspunktet du kjøper billett til. Alle deltagerne møtes på et gitt oppmøtested. Deretter ledes dere fra restaurant til restaurant med en guide fra Guidecompaniet, som byr påbyhistorie og mathistorie i tillegg til all maten.

Gruppene er på maks 20 personer, og avgangen går presis. Hver løype tar cirka 2,5 timer. Dette får du Hver løype er innom fem restauranter, der alle deltagerne får servert en smaksrett tilsvarende Gladmatrettene som fra tidligere Gladmatfestivaler. Drikke kan kjøpes utenom på restaurantene.

Andre liknende nyheter

Ny kontrakt til Port Teknikk

Port Teknikk i Sandnes skal levere ståldører og -porter til det nye universitetssykehuset i Stavanger. Kontraktsverdien er 27 millioner kroner.

PaleBlue med Oslo-kontrakt

PaleBlue AS er tildelt oppgaven med å utvikle nye og innovative VR- (Virtuel Reality) og 3D-løsninger av Oslo Kommune – Bydel Alna. Det forventes å st…

Hellvik Gruppen kjøper Aalgaard Bygg

Hellvik Gruppen AS satser videre i utfordrende tider og Kjøper Aalgaard Bygg AS. – Som en del av vår strategi om ytterligere vekst satser vi for fullt…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner