Gratis tilgang til markedsplass

SurplusHub International, som har utviklet et slags eBay for energisektoren, har besluttet å tilby gratis bruk av markedsplassen for å hjelpe selskaper gjennom en krevende situasjon påvirket av oljeprisfallog effektene av Covid-19.
08.juni 2020 SurplusHub International AS
SurplusHub.com – den globale markedsplassen for energisektoren

Energisektoren har overskuddsutstyr for milliarder av kroner som ligger ubrukt og dermed opptar lagerplass og binder opp kapital. Ved å selge noe av dette kan selgere frigjøre kjærkommen likviditet, mens kjøpere kan redusere capex-behovet. SurplusHub International har derfor valgt å tilby virksomheter i energisektoren gratis tilgang til markedsplassen SurplusHub.com frem til slutten av august. Alle nye selskaper må gå gjennom standard kvalifikasjonsprosess, inkludert godkjenning gjennom Dun & Bradstreet, for å sikre at selskapene på markedsplassen er av den seriøse sorten.

Inntil for et par år siden fantes det ingen effektiv global markedsplass hvor oljebransjens overskuddsutstyr kunne omsettes, ifølge SurplusHub International. SurplusHub utviklet derfor en nettbasert og automatisert markedsplasssen som gir selgere og kjøpere mulighet til å forhandle og komme til enighet om overskuddsmateriell i en verdensomspennende skala. Ikke altfor ulikt forbrukertjenesten eBay.

– For SurplusHub betyr dette initiativet på kort sikt tapte abonnementsinntekter, det vil si at vi opererer med en «no cure, no pay»-modell. Men vi sitter i samme båt som selger, og begge parter vil ha insentiver for å stå på for å få solgt utstyr, som igjen frigjør likviditet for selger og sikrer provisjonsinntekter til SurplusHub, skriver selskapet i en melding.

Andre liknende nyheter

Tampnet Carrier leverer 90% mer datatrafikk over sine fiberkabler

I løpet av de siste 12 månedene har Tampnet Carrier økt sine leveranser av datatrafikk inn og ut av Norge med over 90 prosent. Økningen skyldes et ste…

Folke Hermansen AS gir 10 millioner til medisinstudiet ved UiS

Det familieeide selskapet Folke Hermansen AS gir 10 millioner kroner i gave til Universitetet i Stavanger til etablering av medisinutdanning.

Lyser ut vegkontrakter for drift

Rogaland fylkeskommune planlegger i tiden framover å utlyse flere konkurranser på drift av fylkesvegnettet. Årlig bruker fylkeskommunen omlag 150 mill…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner