Justify lanserer juridisk «fastlege»

– Dette er virkelig en «game-changer». Med vår førstelinjetjeneste ønsker vi å gjøre advokathjelp tilgjengelig for alle, uavhengig av økonomisk status eller geografisk beliggenhet, sier daglig leder Dag Josef Foss.
12.april 2024 Justify

Den 4. april lanserte Justify en ny tjeneste, Veiviser. Stavanger-selskapet gjør nå juss til allemannseie.

– Justify tar et stort sprang for å demokratisere jussen, og gjøre juridisk rådgiving tilgjengelig for folk flest når de nå lanserer en ny banebrytende tjeneste Veiviser. Denne spennende innovasjonen vil gi folk flest i Norge, tilgang til rask og kvalitetssikret rådgiving, på alle fagfelt, til en fast lav pris. På den måten vil nordmenn nå få en helt ny måte å oppsøke juridisk hjelp, uten at det trenger koste vanlig advokathonorar, sier Dag Josef Foss som er advokat, grunnlegger og daglig leder i Justify.

Dag Josef, daglig leder i Justify.Vanskelig å ta kontakt med advokat

En fersk undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av Justify, viser at 47 prosent av nordmenn har en eller flere ganger hatt behov for juridisk vurdering og/ eller bistand. Av disse oppgir kun 52 prosent at de ville oppsøkt advokat.

Veiviser kombinerer egenskapene til ledende AI språkmodeller med fagekspertisen til Justify sine jurister, for å tilby rådgivning av høy kvalitet levert på en moderne måte, til en fast lav pris. Som en «fastlege» for dine private juridiske spørsmål, hjelper Justify deg kartlegge hva slags problem du har juridisk, hva jussen sier om din konkrete sak og gir en anbefaling til hva du bør gjøre videre for å få en løsning, forteller selskapet.

 

– Et stort skitt mot rettferdighet

Det er ikke alltid lett å vite om du har jussen på din side eller hvordan du skal gå frem med en sak. Med Veiviser fra Justify, får du råd fra en advokat om hvordan saken din står seg juridisk og hvordan du burde gå fram, forteller Justify.

Den nye digitale tjenesten Veiviser gir råd fra en jurist om hvordan saken din står seg juridisk og hvordan du burde gå fram - uten kostnaden til en tradisjonell advokat.

– Dette er virkelig en «game-changer» innen rettshjelpssektoren. Med vår førstelinjetjeneste ønsker vi å gjøre advokathjelp tilgjengelig for alle, uavhengig av økonomisk status eller geografisk beliggenhet. Dette er et stort skritt mot å gjøre rettferdighet til virkelighet for alle, sier Foss.

 

Andre liknende nyheter

Stangeland Gruppen: Aldri hatt høyere omsetning

Stangeland Gruppen hadde i 2023 en EBITDA på over 443 millioner kroner og passerte tre milliarder i omsetning for første gang. I tillegg hadde eiersel…

Etablerer trehub på Jæren

– I en byggebransje hvor bærekraft og miljø endelig kommer stadig høyere opp på dagsorden, ser vi i Woodlink en nødvendighet og muligheter i det å eta…

Et halvt århundre i Sig. Halvorsen

– Sig. Halvorsen er stolte av å annonsere at Sven Arvid Sola mandag 17. juni har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år. I en tid hvor karriereve…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner