Et nytt konsept på Gladmaten

Gladmat er for mange sommerens høydepunkt, med nydelige matopplevelser fire dager til endes. Daglig leder for Gladmat, Maren Skjelde, forklarer at de har videreutviklet innholdet på Glamatfestivalen.
– I tillegg til alle de fantastiske utstiller-til-utstiller-turene, inneholder Gladmat utrolig mange aktiviteter. I "Kokepunktet", årets nye konseptområde, så samler vi mye av programmet. Det blir matkurs for barn, noen av våre flinkeste matfolk skal ha demo, det blir kokkekonkurranser og ikke minst arrangerer vi Kjøkkenfesten, sommerens koseligste minglearrangement, forklarer Maren Skjelde.
Kjøkkenfesten varer i to timer, og går hver ettermiddag fra kl. 17 - 19.
– På Kjøkkenfesten møter du kokker og produsenter, du får smake på noe godt i glass og på tallerken, og det blir musikk og underholdning. Alt ledes av Sigurd Sollien, så det er bare å glede seg til virkelig god stemning. Det er en perfekt anledning til å ta med kollegaer og kunder på en hyggelig sommeravslutning. Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen, avslutter Maren Skjelde.
Som medlem av Næringsforeningen kan du få god pris ved å benytte kampanjekoden Gladmatpartner.
Gladmatfestivalen arrangeres fra 29. juni - 2. juli i Stavanger sentrum.
Andre liknende nyheter
Feirer 10-årsjubileum og flytting til nye lokaler i Stavanger
TMF Group feirer 10 år med vekst, kvalitet og samarbeid i Norge.
Rosalie Poen ny konsernsjef i Lyse
Hun starter i den nye stillingen etter sommerferien og overtar etter Eimund Nygaard, som har vært konsernsjef i 27 år.
Christian skal gjøre Cegal mer synlig globalt
Ny markedsdirektør skal gjøre Cegal bedre kjent blant verdens største energi- og teknologiselskaper.