Et nytt konsept på Gladmaten

Gladmat er for mange sommerens høydepunkt, med nydelige matopplevelser fire dager til endes. Daglig leder for Gladmat, Maren Skjelde, forklarer at de har videreutviklet innholdet på Glamatfestivalen.
– I tillegg til alle de fantastiske utstiller-til-utstiller-turene, inneholder Gladmat utrolig mange aktiviteter. I "Kokepunktet", årets nye konseptområde, så samler vi mye av programmet. Det blir matkurs for barn, noen av våre flinkeste matfolk skal ha demo, det blir kokkekonkurranser og ikke minst arrangerer vi Kjøkkenfesten, sommerens koseligste minglearrangement, forklarer Maren Skjelde.
Kjøkkenfesten varer i to timer, og går hver ettermiddag fra kl. 17 - 19.
– På Kjøkkenfesten møter du kokker og produsenter, du får smake på noe godt i glass og på tallerken, og det blir musikk og underholdning. Alt ledes av Sigurd Sollien, så det er bare å glede seg til virkelig god stemning. Det er en perfekt anledning til å ta med kollegaer og kunder på en hyggelig sommeravslutning. Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen, avslutter Maren Skjelde.
Som medlem av Næringsforeningen kan du få god pris ved å benytte kampanjekoden Gladmatpartner.
Gladmatfestivalen arrangeres fra 29. juni - 2. juli i Stavanger sentrum.
Andre liknende nyheter
Secure-NOK åpner emisjon på 50 millioner kroner
Secure-NOK, en norsk pionér innen OT-cybersikkerhet, henter nå betydelig vekstkapital for å skalere internasjonalt. Markedet for industriell cybersikk…
Henter 164 millioner kroner
Remora Robotics har hentet 164 millioner kroner i en emisjon som skal akselerere utrullingen av selskapets autonome rengjøringsrobot for havbruk. Løsn…
Rumag har fått ny adresse etter 17 år
Etter 17 år i Godesetdalen har Rumag nå flyttet til nye, moderne lokaler i Maskinveien 8 på Forus – med bedre plass, ny energi og enda sterkere visuel…