Et nytt konsept på Gladmaten
Gladmat er for mange sommerens høydepunkt, med nydelige matopplevelser fire dager til endes. Daglig leder for Gladmat, Maren Skjelde, forklarer at de har videreutviklet innholdet på Glamatfestivalen.
– I tillegg til alle de fantastiske utstiller-til-utstiller-turene, inneholder Gladmat utrolig mange aktiviteter. I "Kokepunktet", årets nye konseptområde, så samler vi mye av programmet. Det blir matkurs for barn, noen av våre flinkeste matfolk skal ha demo, det blir kokkekonkurranser og ikke minst arrangerer vi Kjøkkenfesten, sommerens koseligste minglearrangement, forklarer Maren Skjelde.
Kjøkkenfesten varer i to timer, og går hver ettermiddag fra kl. 17 - 19.
– På Kjøkkenfesten møter du kokker og produsenter, du får smake på noe godt i glass og på tallerken, og det blir musikk og underholdning. Alt ledes av Sigurd Sollien, så det er bare å glede seg til virkelig god stemning. Det er en perfekt anledning til å ta med kollegaer og kunder på en hyggelig sommeravslutning. Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen, avslutter Maren Skjelde.
Som medlem av Næringsforeningen kan du få god pris ved å benytte kampanjekoden Gladmatpartner.
Gladmatfestivalen arrangeres fra 29. juni - 2. juli i Stavanger sentrum.
Andre liknende nyheter
Inngår partnerskap med Westbroker
Söderberg & Partners kjøper 59 prosent av aksjene i Westbroker. – Med kontor i Stavanger styrker vi vår allerede etablerte posisjon i Rogaland, skrive…
Endrer navn: Er landets største sparebank
1. oktober går SpareBank 1 SR-Bank og SpareBank 1 Sørøst-Norge sammen og danner SpareBank 1 Sør-Norge. Hovedkontoret blir i Stavanger.
Risa får kontrakt på Rv. 13
Nye Veier AS har innstilt Risa AS for å skredsikre og utbedre delstrekningen Djupevik – Kviturtunnelen på Rv. 13 i Hardanger. Veiprosjektet består av…