Et nytt konsept på Gladmaten

Festivalområdet «Kokepunktet» vil være et stort telt på parkeringsplassen bak Skur 6. Her blir det kokkekonkurranser, minglearrangementer, musikk og underholdning – i tillegg til at du møter kokker og produsenter.
07.juni 2022 Gladmat
Ryfylkekokken Frode Selvaag er Kokepunktets "huskokk" så han treffer vi hver dag

Gladmat er for mange sommerens høydepunkt, med nydelige matopplevelser fire dager til endes. Daglig leder for Gladmat, Maren Skjelde, forklarer at de har videreutviklet innholdet på Glamatfestivalen. 

– I tillegg til alle de fantastiske utstiller-til-utstiller-turene, inneholder Gladmat utrolig mange aktiviteter. I "Kokepunktet", årets nye konseptområde, så samler vi mye av programmet. Det blir matkurs for barn, noen av våre flinkeste matfolk skal ha demo, det blir kokkekonkurranser og ikke minst arrangerer vi Kjøkkenfesten, sommerens koseligste minglearrangement, forklarer Maren Skjelde.

Kjøkkenfesten varer i to timer, og går hver ettermiddag fra kl. 17 - 19.

– På Kjøkkenfesten møter du kokker og produsenter, du får smake på noe godt i glass og på tallerken, og det blir musikk og underholdning. Alt ledes av Sigurd Sollien, så det er bare å glede seg til virkelig god stemning. Det er en perfekt anledning til å ta med kollegaer og kunder på en hyggelig sommeravslutning. Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen, avslutter Maren Skjelde.

Som medlem av Næringsforeningen kan du få god pris ved å benytte kampanjekoden Gladmatpartner.

Gladmatfestivalen arrangeres fra 29. juni - 2. juli i Stavanger sentrum.

Andre liknende nyheter

Abacus IT fikk gjev pris under Visma Allstars

Abacus IT vant prisen «Årets Partner Business NXT 2023» i forbindelse med Visma Allstars-arrangementet nå i februar.

ABB og Lnett signerer ny rammeavtale

ABB signerer ny rammeavtale med Lnett for å utvide og forsterke strømnettet i Rogaland. Avtalen omfatter elektriske distribusjonsløsninger til infrast…

Proplan kåret til årets Payroll Partner igjen

Proplan AS er kåret til årets Payroll Partner for andre år på rad av Visma. Prisutdelingen fant sted 8. februar.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner