Kontrakt for boligprosjektet Mosvannet Park i Stavanger

Mosvannet Utvikling AS har inngått totalentreprisekontrakt med Total Betong AS om bygging av boligprosjektet Mosvannet Park i Stavanger. Prosjektet skal bygges på tomten til gamle Alstor hotell. Riving av hotellbygningen og direktørboligen inngår også i prosjektet.
04.mai 2020 Total Betong AS
Øyvind Lerbrekk (f.v), prosjektleder i Total Betong, Øyvind Lode, salgssjef i Total Betong, Kjetil Andersen, Mosvannet Utvikling, Kurt Helland, daglig leder i Total Betong og Stian Dreyer, Mosvannet Utvikling.

Prosjektet har 82 leiligheter med Rema 1000-butikk og parkeringsanlegg i kjelleren. Prosjektet er delt i to byggetrinn hvor det første trinnet består av 45 leiligheter, Rema 1000 og parkeringsanlegget. De resterende 37 leilighetene inngår i byggetrinn 2. Samlet areal er ca. 15.500 m2. Kontraktssum kr. 350 millioner. Mosvannet Park er utviklet av The Property Group, ved Kjetil Andersen, Stian Dreyer og Peter Smedvig Hagland. Novaform AS er engasjert som byggherreombud. Total Betong AS’ prosjektleder er Øyvind Lerbrekk. Arkitekter er Sjo Fasting arkitekter og AROS AS er landskapsarkitekter. I tillegg er det engasjert flere lokale prosjekterende og underentreprenører. Rivearbeidene er i gang.

– Oppstart av grunnarbeider håper vi på i løpet av mai måned. For Total Betong AS er dette et stort og viktig prosjekt som passer godt inn i strategien om også ta del i lokale totalentrepriser for bolig- og næringsbygg. Prosjekteringen er godt i gang med sikte på oppstart så snart nødvendige offentlige tillatelser foreligger, skriver selskapet i en melding.

Andre liknende nyheter

Ryfylke Fjordhotell får nye eiere

Reiselivsselskapet Norwegian Experiece overtar Ryfylke Fjordhotell på Sand i Suldal kommune. Norsk reiseliv overlever koronapandemien, mener selskapet…

Sig Halvorsen får røravtale til 265 millioner kroner

Helse Stavanger har innstilt Sig Halvorsen AS til kontrakt for å levere røranlegg til byggene C, D og E på det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Mento AS er tildelt ny opsjon på rammekontrakt av Equinor

Equinor har nylig valgt å utøve en opsjon på tre år med Mento AS som sin leverandør av filterprodukter. Dette gjeldende alle deres offshore og landbas…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner