Nå kan du søke vekstprogrammet Ocean of Opportunities

Nå kan bedrifter søke Stiim Aqua Clusters vekstprogram for havbruksnæringen, Ocean of Opportunities. Stiim Aqua Cluster har fått med seg ti kunnskapsrike mentorer fra toppsjiktet av Norges havbruksnæring som skal følge opp deltakerbedriftene i løpet av vårens program.
24.november 2022 Stiim Aqua Cluster
Aino Olaisen fra Nova Sea er en av de ti dyktige mentorene som er med i Ocean of Opportunities 2023.

Programmet er spisset mot gründer- og scale up-bedrifter innen havbruksnæringen. Det skal være en bidragsyter og døråpner overfor potensielle kunder, investorer og store industriaktører i næringen.

Søknadsfristen for bedrifter som ønsker å delta på programmet er 13. januar. Stiim Aqua Cluster har i år fått med ti dedikerte og erfarne mentorer som vil følge bedriftene tett. Mentorene representerer den fremste ekspertisen innen norsk havbruksnæring og har bakgrunn innen både gründervirksomhet, teknologiutvikling, fôr, oppdrett og finans. Hver deltakerbedrift kobles med en mentor som følger dem opp med råd og veiledning og deler av egne erfaringer.

De ti mentorene i programmet er:

• Viggo Halseth – tidligere CIO Nutreco og CEO Skretting Norge

• Aino Olaisen – styremedlem og eier av Nova Sea og Lovundfjellet Holding

• Knut Molaug – tidligere leder av AKVA Group. Grunnlegger av AquaRobotics

• Erlend Sødal – tidl. adm.dir i Skretting Cluster Norway & Australia, tidligere COO AKVA Group

• Bjørn Myrseth – havbruksgründer og innehaver av Vitamar AS

• Geir Magne Knudsen – utviklingssjef i Bremnes Seashore

• Atle Eide – styreleder i en rekke havbruksselskap, tidligere konsernsjef i Mowi og Pan Fish

• Magnus Devold – gründer av PatoGen, forretningsutvikler, konsulent og investor

• Vibecke Bondø – styreleder i NTS ASA, tidligere adm.dir i SalmoNor

• Erik Tveteraas – investeringsdirektør i NuFrontiers

Vekstprogrammet går over et halvt år med oppstart i februar 2023 og består av både fysiske og digitale samlinger. 22 august avsluttes programmet med en lukket investorpresentasjon under Aqua Nor i Trondheim der bedriftene får møte de tyngste investormiljøene som investerer i havbruksnæringen nasjonalt og internasjonalt. Sparebanken Vest er med som hovedpartner i vekstprogrammet, og i tillegg er Nutreco, AKVA Group, DSD, Bremnes Seashore, Cargill, Thommessen, Cermaq og Grieg Seafood programpartnere. Kriterier for deltakelse Kriteriene for deltakelse er at selskapene skal ha mål om vekst på 10-50 ansatte innen 3 år. Selskapene skal ha en bevist produkt/tjeneste og har behov for nettverk og kapital for vekst. Primært må bedriften stille med to personer i programmet, og deltakelse er obligatorisk. Inntil 15 selskaper inviteres til digital pitching/presentasjon i slutten av januar. Deretter blir inntil seks selskaper tilbudt plass.

oceanopp.no finner du mer informasjon om programmet og søknadsskjema.

Andre liknende nyheter

Ambio øker satsingen på logistikk

Ambio Logistics heter det nye selskapet som skal tilby prosjektledelse innen logistikkoperasjoner og rådgivning i forbindelse med digitalisering av lo…

Altibox bransjevinner i Norsk Kundebarometer

Altibox er bredbånds- og tv-leverandøren med høyest kundetilfredshet i Norge.

Veritakst inngår nytt samarbeid

Veritakst i Stavanger har inngått et samarbeid med Vestfold og Telemark Prosjektutvikling (VTP) for å styrke kompetansen på energimerking, rådgivning…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner