Neste generasjon regnskapsførere

Kjell Haver Regnskapsservice satser fortsatt tungt på den neste generasjon regnskapsførere som skal være med å bygge selskapet videre til neste nivå.
26.oktober 2022 Kjell Haver Regnskapssservice AS
Vel gjennomført foredrag på UIS, fra venstre Paal Steffen Lilleås, Randi Elin Monge Edland og Ann Karin Bergsholm. Ikke på bildet John Olav Haga.

Kjell Haver Regnskapsservice er et lokalt regnskapskontor i Sandnes med 35 ansatte som bistår med regnskap og rådgivning for kunder av ulik størrelse i regionen. Regnskapskontoret er i stadig vekst og får flere kunder, og ser derfor et stort potensiale i unge nyutdannede som skal være med på å skape fremtiden til et av regionens største regnskapskontor.

Våren 2022 var det første året Kjell Haver Regnskapsservice tok imot studenter for trainee program, hvor de fikk prøve seg som regnskapsførere i praksis. Dette var en stor suksess, der to studenter jobbet ved siden av studiet, og hvor den ene studenten nå har fått seg fast stilling.

– Suksessen av dette var så positiv at vi nylig var så heldige å fikk besøke Universitetet i Stavanger igjen og fikk treffe årets studentkull. Der hadde vi en forelesning hvor vi presenterte oss selv som bedrift, hvordan regnskapsføring er i praksis og litt om hvordan en trainee stilling fungerer hos oss. Formålet med presentasjonen var å gi et kort innblikk til studentene om hvordan regnskapsføreryrket stort sett fungere i praksis, og samtidig kunne tilby de en trainee stilling til våren 2023. Besøket på UIS var positivt for oss å se hvor engasjerte og interesserte studentene var til regnskapsføreryrket, og vi håper derfor på like stor suksess til våren 2023, skriver selskapet i en melding.

Andre liknende nyheter

Validé spisser seg på helse

Validé har et unikt nettverk av folk og kompetanse for å utvikle nye helseløsninger. Vi setter nå sammen alt vi har for å få fram nye ideer, og etable…

Vitec Plania vant anbud for levering av nytt eiendomssystem

Forusselskapet Vitec Plania har inngått kontrakt med Hovedorganisasjonen KA for levering av nytt eiendomssystem. Systemet skal sikre forvaltning, drif…

Zaptec med rekordresultat i tredje kvartal

Elbilladerselskapet leverer en inntekstvekst på 86 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i 2022, og passerer i tillegg én milliard…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner