Neste generasjon regnskapsførere

Kjell Haver Regnskapsservice satser fortsatt tungt på den neste generasjon regnskapsførere som skal være med å bygge selskapet videre til neste nivå.
26.oktober 2022 Kjell Haver Regnskapssservice AS
Vel gjennomført foredrag på UIS, fra venstre Paal Steffen Lilleås, Randi Elin Monge Edland og Ann Karin Bergsholm. Ikke på bildet John Olav Haga.

Kjell Haver Regnskapsservice er et lokalt regnskapskontor i Sandnes med 35 ansatte som bistår med regnskap og rådgivning for kunder av ulik størrelse i regionen. Regnskapskontoret er i stadig vekst og får flere kunder, og ser derfor et stort potensiale i unge nyutdannede som skal være med på å skape fremtiden til et av regionens største regnskapskontor.

Våren 2022 var det første året Kjell Haver Regnskapsservice tok imot studenter for trainee program, hvor de fikk prøve seg som regnskapsførere i praksis. Dette var en stor suksess, der to studenter jobbet ved siden av studiet, og hvor den ene studenten nå har fått seg fast stilling.

– Suksessen av dette var så positiv at vi nylig var så heldige å fikk besøke Universitetet i Stavanger igjen og fikk treffe årets studentkull. Der hadde vi en forelesning hvor vi presenterte oss selv som bedrift, hvordan regnskapsføring er i praksis og litt om hvordan en trainee stilling fungerer hos oss. Formålet med presentasjonen var å gi et kort innblikk til studentene om hvordan regnskapsføreryrket stort sett fungere i praksis, og samtidig kunne tilby de en trainee stilling til våren 2023. Besøket på UIS var positivt for oss å se hvor engasjerte og interesserte studentene var til regnskapsføreryrket, og vi håper derfor på like stor suksess til våren 2023, skriver selskapet i en melding.

Andre liknende nyheter

Verdens første fossilfrie traktor

Ålgård Landbrukssenter har, i samarbeid med New Holland, CNHI og Røstad Landbruksverksted, bidratt til levering av verdens første biogass traktor til…

Desert Control signerer viktig USA kontrakt

Det norske AgTech-selskapet Desert Control har utviklet en flytende nanoleire (LNC) som gjenoppretter og forbedrer jordøkosystemer for å; redusere bru…

Nå kan du søke vekstprogrammet Ocean of Opportunities

Nå kan bedrifter søke Stiim Aqua Clusters vekstprogram for havbruksnæringen, Ocean of Opportunities. Stiim Aqua Cluster har fått med seg ti kunnskapsr…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner