Tok NM gull i rørleggerfaget

Krister Hanstvedt (19) fra Stavanger tok NM-gull i rørleggerfaget under yrkes-NM sist uke, som en av flere knallsterke plasseringer fra Rogaland.
03.oktober 2022 Rørentreprenørenes Opplæringskontor Rogaland
Krister Hanstvedt under konkurransen og svenneprøven

Forrige uke ble det avholdt yrkes-NM 2022 i Kristiansand i regi av WorldSkills Norway (WSN). WSN er en ideell organisasjon som arbeider for å heve kvaliteten på og interessen for norsk yrkesutdanning. WSN er en viktig bidragsyter i arbeidet med å få flere til å velge yrkesfaglig utdannelse. Bak organisasjonen står Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), Landsorganisasjonen i Norge (LO), Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS), Utdanningsdirektoratet, Kommunesektorens Interesseorganisasjon (KS) og en rekke landsforeninger, fagforbund, opplæringskontorer, skoler og fylkeskommuner.

I årets konkurranse gjorde Rogaland en veldig bra innsats, og gikk av med seieren i flere yrkesretninger innenfor bygg og anlegg:

Anleggsmaskinfører

1. plass - Jon Siqveland Kalheim, Rogaland

Rørleggerfaget

1. plass - Krister Hanstvedt, Rogaland

Tømrerfaget

1. plass - Joakim Berge, Rogaland

2. plass - Marius Helberg Gauthun, Rogaland

Ventilasjons- og blikkenslagerfaget

3. plass - Silje Stensland, Rogaland

I tillegg til NM, tar man i Rørfaget svenneprøven samtidig. Dette besto Krister Hanstvedt til meget godt bestått. Med det er han fagmann med NM-gull i tillegg.

Andre liknende nyheter

Dfind kåret til Årets Rekrutteringsbyrå

Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt, som er Schibsted sin store årlige kåring. Selskapet har som eneste aktør vært nominer…

Ny styreleder i Solakonferansen

Øivind Solberg har overlatt stikka til Andreas Kollbye Aks – som da blir ny styreleder i Stiftelsen Solakonferansen.

Justify lanserer juridisk «fastlege»

– Dette er virkelig en «game-changer». Med vår førstelinjetjeneste ønsker vi å gjøre advokathjelp tilgjengelig for alle, uavhengig av økonomisk status…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner