Smaken av Ryfylke utvider

Smaken av Ryfylke utvider. – Med de endringer vi har begynt med og skal gjennomføre i år beveger vi oss litt mer over fra privat- til bedriftsmarkedet, skriver selskapet i en melding.
17.juni 2022 Smaken av Ryfylke (SMAK Sebastian Schläwicke)
Gjengen som ønsker velkommen på Hjelmeland.

– Mens det nå er restaurantdrift, i tillegg kurs og konferanse vi holder på med, skal vi i løpet av året mot julebordsesongen stå klare med selskapslokaler og muligheten for å gjennomføre større eventer som messer og andre arrangementer for bedrifter, opplyser Smaken av Ryfylke.

Andre liknende nyheter

Derfor kan «Vi tar rekrutteringen selv» bremse veksten til selskaper i Stavanger

I et arbeidsmarked preget av lav ledighet og høy konkurranse om talentene, står rekruttering høyt på agendaen for mange selskaper i Stavanger-regionen…

Feirer 10-årsjubileum og flytting til nye lokaler i Stavanger

TMF Group feirer 10 år med vekst, kvalitet og samarbeid i Norge.

Rosalie Poen ny konsernsjef i Lyse

Hun starter i den nye stillingen etter sommerferien og overtar etter Eimund Nygaard, som har vært konsernsjef i 27 år.

© Næringsforeningen 2019-2025 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra Intuvio