Styrker merkevaren Byggvell

Birkeland Bruk-konsernet gjør strukturelle endringer og styrker satsingen gjennom navnet Byggvell.
21.september 2023 Byggvell AS
Arnt-Helge Sandvik og Bjørn Sømme blir spydspissene i den nye organiseringen av Birkeland Bruk-konsernet.

Birkeland Bruk-konsernet har hatt stor omsetnings- og aktivitetsvekst de siste årene, og har utvidet sin virksomhet med både tyngde og bredde. Som et ledd i denne utviklingen gjør de nå noen strukturelle endringer og styrker satsingen gjennom navnet Byggvell AS.

Arnt-Helge Sandvik går inn i en nyopprettet stilling som konsernsjef for Birkeland Bruk-konsernet. Bjørn Sømme har samtidig takket ja til å overta Arnt-Helges stilling som administrerende direktør før Byggvell.

– Min jobb blir blant annet forretningsutvikling i konsernet. Vi har mange spennende prosesser på gang og flere selskaper å ivareta nå enn tidligere, sier Arnt-Helge Sandvik. Bjørn Sømme kom inn i konsernet som salgsdirektør i Byggvell i vår, nå får han oppgaven med å lede virksomheten mot videre vekst.

– Første mål er å styrke merkevaren Byggvell som tar stadig nye markedsandeler og som skal befeste sin posisjon i markedet, sier Sømme.

Andre liknende nyheter

Har flyttet til K8

Advokatfirmaet Thommessen har flyttet inn i K8-bygget i sentrum.

En av landets største: – Stor milepæl

Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.

Utslippsmål for 2030 avgjøres i år

Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner