Registrering til 100-listen

100-listen er et initiativ fra Næringsforeningen for å øke kompetansen og mangfoldet i bedriftsstyrene i regionen. Vårt mål er å øke andelen eksterne styremedlemmer, øke andelen kvinner i styrene, øke antallet yngre styremedlemmer og antallet styremedlemmer med internasjonal bakgrunn og erfaring. 100-listen vil bestå av minst 100 potensielle styrekandidater. Dersom du har en bakgrunn som du mener kvalifiserer til å kunne bidra til styret i en av regionens mange virksomheter, kan du registrere deg her. Om du kommer med på 100-listen eller ikke, er avhengig av både kompetanse og listens totale sammensetting. Cirka hver tredje måned vil vi gjennomgå nye kandidater og oppdatere listen.

Søknadsskjema

Kontaktinformasjon

Blir ikke publisert offentlig.

Blir ikke publisert offentlig.

Blir ikke publisert offentlig.

Blir ikke publisert offentlig.

Blir ikke publisert offentlig.

Blir ikke publisert offentlig, kun om du er over eller under 37 år. (KLIKK PÅ ÅRSTALL/MÅNED FOR Å VELGE HURTIG, EVENTUELT SKRIV INN MANUELT I KORREKT FORMAT)

Faglig bakgrunn
Velg ett eller flere alternativer.
Velg ett eller flere alternativer.Velg ett eller flere alternativer.Internasjonal erfaring er definert som at du har bodd, jobbet eller tatt utdannelse i utlandet med en varighet på to år eller lengre.

For mer informasjon, se vår Personvernerklæring.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner