Styrene 2024

Styrene for 2024 finner du under her. 

 

 

Innovasjonspark Stavanger

Innovasjonspark Stavanger er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 154 bedrifter og nærmere 1300 ansatte. Et sted hvor gode ideer får spire og vokse seg høyere enn Ullandhaug og forgreine seg ut i den store vide verden. I over to tiår har vi med gode samarbeidspartnere åpnet dører og heiet frem ekte innovasjon – innen havbruk, helse, energi, mat og andre viktige næringer. Innovasjonsparken AS er en profesjonell eiendomsaktør som utvikler arealer med fokus på å tilrettelegge for samhandling og møteplasser i tillegg til et attraktivt service- og tjenestetilbud. Innovasjonsparken bidrar i utviklingen av kompetansemiljøet på Ullandhaug gjennom å bygge spesialbygg tilpasset undervisning, forskning og laboratorievirksomhet.

Jærtek

Jærtek er et teknologiselskap som utvikler og selger programvare, tilbyr konsulenttjenester og opplæring for kunder og partnere. Hovedvirksomhetsområder er CAD, CAM, dokumentkontroll (PDM) og kompetansestyring. De leverer behovskartlegging, programvare, implementering, opplæring og oppfølging. Teknologisenteret Jærtek ble startet i 1987 for å gjøre norsk industri mer konkurransedyktig gjennom bedre teknologi. Jærtek ble en pådriver for at industribedrifter skulle innføre datateknologi. Gjennom spisskompetanse, bred erfaring, høyteknologiske kunder, aktive nettverk, kunnskapsformidling og markedets beste produkter, er vi i dag en av Norges fremste pådrivere for utvikling av effektive og lønnsomme teknologiløsninger.

Jærentreprenør

Jærentreprenør er en stor og viktig totalentreprenør i Stavanger-regionen og Rogaland for øvrig. De har i de siste 30 årene bygget mer enn 2500 leiligheter, flere skoler og har oppført et vidt spekter av både små og store næringsbygg. De har egen betongavdeling, som gjør at større betongarbeider i egenregi er blant spesialitetene. Bedriftens styrke er byggkompetanse, totalentreprise fra A til Å, planlegging, prosjektledelse og framdrift til avtalt levering. Med fornøyde kunder og ansatte som trives ser vi lyst på fremtiden.

Ivolv

Ivolv er et cybersikkerhetsselskap som tilbyr ledende cybersikkerhetsprodukter, tjenester og ekspertise. Bedriftens cybersikkerhetseksperter har lang erfaring med komplekse teknologi- og sikkerhetsprosjekter, og dyp industridomenekunnskap fra olje og gass, forsyning, fornybar energi, produksjon, telekom og landbrukssektoren. Tjenestene inkluderer cyberrisiko- og sikkerhetsstyring, sikkerhetsrevisjon, sikkerhetsarkitektur, digital etterforskning, hendelsesrespons, administrerte sikkerhetstjenester og mer. Selskapet er også støttet av Innovasjon Norge og driver utvikling av en helt ny sikkerhetsplattform (SaaS) som gir bedrifter fortløpende automatisk kontroll på faktisk tilstand i egen cybersikkerhet

Eldrift

Eldrift gjør overgangen til en utslippsfri fremtid mulig med mobile energiløsninger og enkllere hurtiglading. Deres mobile energi og ladeløsninger fyller gapet der strømmen slutter og maskiner eller byggeplasser trenger energi slik at det skal bli enkelt og lønnsomt å velge bort fossilt drivstoff. For å kunne benytte 0- utslippsanleggsmaskiner på plasser der det ikke er tilstrekkelig med strøm tilgjengelig. Digitalisering av ladeløsningene trygger brukeropplevelsen og med bruk av ombrukte batterier driver vi med sirkulærøkonomi i praksis. Eldrift har morgendagens lade og energiløsninger – i dag.

Tidligere styrer som har vært med i Styrekandidatene :

Proptly - Folkehallene - Hike Kommunikasjon - DX- Ivolv Cybersecurity - IK Norway - Grensesnitt - Nordic Steel - InfoTiles - Westport - SSO - Tidewave - Forny Norge AS - Rønning - Risa - Profitbase -Munu -Q10 personell - Iver & Evne - Næringsforeningen - Kolumbus - Veni - Miles Stavanger - Stuerent - Jærtek - Coreall - eFab - Klepp IL Elite - Zoaring - CAN - Melvær & CO - Fuelbox - Ydalir Hotel - Prohousing - Jærentreprenør - Flyt AS - Okse - K30 - Mims Well - Roxel Infra - Roxel Tekniske - Roxel Energy - Roxel Gruppen - BATE Boligbyggelag.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner