Riktig kompetanse sikrer vekst og omstillingsevne. Trainee SørVest er et tverrfaglig traineeprogram som rekrutterer nyutdannede, ambisiøse kandidater til regionen. Dette skaper store muligheter for nyutdannede studenter og regionens næringsliv som er i stadig utvikling. 

 

 

Om Trainee SørVest  
Det er stor konkurranse om å tiltrekke seg talenter. Vi ønsker at studentene som uteksamineres i regionen skal bli igjen her, samtidig som vi henter inn studenter fra andre ledende universiteter og høgskoler i Norge og internasjonalt.  

Målsettingen er å beholde og tiltrekke de beste menneskene for å sikre riktig kompetanse til regionenes næringsliv. 

Programmet er  et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger.  Det innebærer blant annet at vi samarbeider om å utvikle et faglig innhold med høyt nivå til programmet.  

Trainees er ansatt i bedriften i 1 år, og følger parallelt et månedlig program som bidrar til faglig og personlig utvikling. Nyutdannede får en unik start på karrieren, og tilfører bedriften en ekstra verdi. Vinn-vinn!

Hele 9 av 10 får tilbud om fast jobb i bedriften innen endt traineeperiode!  

Ambisiøse høgskole- og universitetsstudenter vet at et traineeprogram er en god start på arbeidslivet, og Trainee SørVest tiltrekker erfaringsmessig svært dyktige studenter. Vi når ut til målgruppen med tilpasset annonsering, blant annet i sosiale medier.

Trainees

Trainees 2020/21

Trainees 2021/22

Trainees 2022/23

Trainees 2023/24

Traineebedrifter 

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner