30.nov

AVLYST: AGENDA: Løypemeldingen: Bærekraft

Hva er status i bærekraftsarbeidet, og hvilke utfordringer og muligheter ser virksomhetene i vår region i dette arbeidet?

I denne månedens AGENDA vil vi sette fokus på bærekraft og rapportering. Hvordan står det egentlig til med klima- og bærekraftsarbeidet i regionen?

Vi har fått med oss Ida Slaattebræk Riege og Per Arvid Gimre fra PwC som vil presentere funn fra bærekraftsundersøkelsen Løypemeldingen og deres analyse Klimaindeks Vest. Disse undersøkelsene viser at omstillingen i Rogaland og Vestlandet går alt for sakte! I 2021 var det for eksempel kun 3 av de 50 største selskapene på Vestlandet som kuttet klimagassutslipp i tråd med Parisavtalen.

Dette og mye mer blir tema denne dagen, så bli med for øke din innsikt i klimaarbeidet i vår region. Du vil også få en oppdatering på nåværende og kommende rapporteringskrav innenfor bærekraftsområdet. 

 

Løypemeldingen 2022 Stavanger er et samarbeid mellom PwC og Næringsforeningen i Stavanger-regionen hvor PwC har analysert hvordan selskaper i regionen arbeider med, og rapporterer på bærekraft. Undersøkelsen gir innsikt i hvordan virksomheter i ulike regioner i Norge jobber med bærekraft, grønn omstilling og sirkulær økonomi. Hvordan ligger vår region an sammenlignet med resten av landet?


Klimaindeks Vest er en analyse av klimarapporteringen til de 50 største selskapene på Vestlandet. Hvor langt har de største selskapene på Vestlandet kommet i klimaarbeidet og hvem gjør nok for å tilfredsstille kravene som Norge har forpliktet seg til etter Parisavtalen?"

AGENDA er Næringsforeningens faste digitale kompetanseserie med månedlig oppdateringer for ledere og mellomledere i næringslivet. Temaene vil være siste nytt innen trender, regelverk, drift, generell informasjon samt saker av næringspolitisk betydning.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen i Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før arrangementets start.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Løypemeldingen og Klimaindeks Vest, Øystein Dahl Andersen

Klimaindeks Vest og Løypemeldingen 2022.pdf

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner