01.nov

Festmiddag for næringslivet med Arne Brimi

Me inviterer næringslivet til smaksfest på Utstein Kloster Hotell saman med Arne Brimi og Ryfylkekokken. Han vil by på dei beste råvarene frå Ryfylke og vil fortelle varmt og humoristisk om matglede.

Velkomen til ein kveld med måltidsglede som du gjennom drøsen, stemninga og måltidet seint vil gløyma. Det blir ekte smakar der kjærleik til maten er i fokus. Det heile blir servert med rause mengder historie, lidenskap og med respekt for råvarene. 

Kom å møt folk. Ut over kvelden vil me dessutan få musikalske innslag frå pianist Vetle Raustein og vokalist Magnus Bokn. Det vil garantert bli stemningsfullt.

Sjå menyen i programmet. Arrangementet er i samarbeid med DNB på vakre Utstein Kloster Hotell.

>> For meir informasjon, ver ven og kontakt Silje Finnskog Jensen.
>> Vinpakke kan leggjast til ved påmelding, etter at du har lagt inn din kontaktinformasjon. 
>> Eventuelle allergiar kan informerast om ved å skrive desse i kommentarfeltet ved påmelding.
>> No shows blir fakturert dersom avregistrering ikkje er gjort innan 48 timar før møtestart.

COVID-19
>> Det skal være trygt å møta oss! Næringsforeningen følgjer derfor alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og myndigheitane.

 

Program

18.00 Registrering og aperitiff.

- Eplegløgg på Tunet ved frammøte – Bålpanne og stemning!

18.30 Me går til bords.

18.35 Velkomen, ved Harald Minge, administrerande direktør i Næringsforeningen.

Jotunheimen møter Ryfylke

- Delefjøl for raust lag som får fram drøsen rundt bordet. Små rettar som vekkjer appetitten. Unik smak av sikrogn, lokal aure. Raudostkrem, fenalår. Heimebaka brød og piska nøttesmør.

- Sterlingkveite frå vakre Ryfylke. Arne Brimis byggotto med Skjåkgryn. Jærerter. Kremsaus.

- Musikalsk innslag fra pianist Vetle Raustein og vokalist Magnus Bokn.

- Skogsgris frå Klostergarden, Utstein Kloster. Smak av ulike deler på grisen, grønsaker frå Brimse. Sjysaus med sjalottløk og urter.

- Ryfylkeepler laga på to ulike vis. Handpiska krem smakt til med yoghurt. Eplesirup.

22.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Arne Brimi

Arne Brimi legger særleg vekt på bruk av naturlege råvarer og det å prøve å finne fram til den opphavlege smaken i maten.

Harald Minge

Som administrerande direktør i Næringsforeningen, jobbar Harald Minge for utvikling, nye moglegheiter og vekst i heile regionen. 

Vetle Raustein & Magnus Bokn

Pianist Vetle Raustein og vokalist Magnus Bokn har dei siste åra blitt kjente namn for mange, og samen er dei aktuell med julekonsert på Stavanger konserthus i desember. 

Andre lignende møter:

04. apr 2024 -

UTSIKTER 2024

25. apr 2024 -

Generalforsamling i Næringsforeningen

31. mai 2024 -

Lederskolen: Siste nytt om ledelse

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner