28.mai

Lederskolen: Den beste form for ledelse

Hvilken form for ledelse er forbundet med effektivitet i dagens arbeidsliv? Hør mer når Øyvind L. Martinsen avslutter vårsesongen i Lederskolen.

Det finnes mange strømninger i ledelsesforskningen og i ledelsespraksis. Professor Øyvind L. Martinsen presenterer noen sentrale trender innen ledelse og har et spesielt blikk på hva som med sannsynlighet kan fungere i praksis i våre dagers arbeidsliv. Hvilken form for ledelse er forbundet med effektivitet? Går det an å lede uten å styre?

Martinsen legger spesielt vekt på hvilken betydning det har at medarbeidere selv kan bestemme hvordan oppgavene skal løses (autonomi) og lederens evne til å overføre både ansvar og nødvendig myndighet til sine medarbeidere (empowering leadership). Og sist, men ikke minst viktig; Hva kan en leder gjøre for å få det beste ut av den beste forskningen i sin ledelsespraksis.

For spørsmål om Lederskolen, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Lederskolen er et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI og Næringsforeningen.
>>BI Alumni har egen avtale med rabattkode og det vil bli sendt ut egen invitasjon til denne gruppen. De som har spørsmål om dette kan henvende seg til BI Stavanger ved Bernt Skandsen.

Påloggingslenke blir sendt ut til påmeldte deltakere ca. to timer før start. Dersom du er påmeldt og ikke har mottatt link på mail innen fredag 28.mai kl 10, sjekk mappe for spam/uønsket e-post eller kontakt Trude Hembre før møtestart (kl 11).

Program

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Den beste form for ledelse, ved Øyvind Lund Martinsen, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag, ved Trude Hembre, Næringsforeningen.

Foredragsholdere

Øyvind Lund Martinsen

Øyvind Lund Martinsen er instituttleder ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han har en doktorgrad i organisasjonspsykologi. Martinsen har publisert i en rekke nasjonale og internasjonale forskningstidsskrift på ledelse, personlighet, motivasjon, psykologi og kreativitet. Han er redaktør i the Scandinavian Journal of Educational Research.

Presentasjoner

Den beste form for ledelse - Lederskolen, Øyvind L. Martinsen

Lederskolen Stavanger 28.05.21.pptx

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner