18.feb

Leverandøroppdrag i kø

DIGITALKONFERANSE: Rundt 30 nye utbyggingsprosjekter på norsk sokkel modnes nå fram for beslutning innen utløpet av 2022. Det kan gi en ny prosjektportefølje innen olje og gass på over 300 milliarder kroner de neste årene. Næringsforeningen ønsker at Rogalands-industrien skal kunne posisjonere seg for en høyest mulig andel av kontraktene, og ønsker velkommen til et møte for en gjennomgang av samtlige prosjekt.

Næringsforeningen inviterer til medlemsmøte for leverandørindustrien. 30 nye utbyggingsprosjekter innen olje og gass på norsk sokkel er under utredning, med tanke på investeringsbeslutning før utgangen av 2022. Hvis din bedrift har kapasitet til flere oppdrag, få oversikten ved å møte online til presentasjonen om mulige nye prosjekter på norsk sokkel, samt en kort oversikt over prosjekt globalt.

Ulf Rosenberg, Prosjektleder i Energihovedstaden, har laget listen over de rundt 30 olje- og gassprosjektene som nå er i emning. Hvilke operatører og hvilke typer utbygginger og konsepter er på gang? 

Med i diskusjonen er Jan Ertesvåg, Senior Vice President, Aker Solutions Egersund, en av bedriftene som allerede er i produksjonsfasen på tiltaksprosjektene, ved Askeladd vest, Breidablikk og som i tillegg vant Kristin sør før jul.

I tillegg til alt som er i emning på norsk sokkel skjer det mye globalt. Håkon Skretting, Regional Director, Norwegian Energy Partners (NORWEP), presenterer hovedtrekkene i ny rapport som lanseres medio februar.

NORWEP medlemmer deltar også til medlemspris, rabattkode NORWEP.

For spørsmål, vennligst kontakt Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen.


Deltakerne får tilsendt lenke til pålogging i forkant av samlingen - etter påmeldingsfrist.
Vi gjør oppmerksom på at endringer i program kan forekomme.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.Program

 

Program

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Administrerende direktør Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

11.05 Her er prosjektene som kommer, ved Ulf Rosenberg, Prosjektleder Energihovedstaden.

11.45 Hvordan kan regionale leverandører posisjonere seg for nye oppdrag, ved Jan Ertesvåg, Senior Vice President, Aker Solutions Egersund.

12.00 Spørsmål og svar med deltakerne, ved alle.

12.15 Prosjekt globalt, oversikt fra fersk rapport, ved Håkon Skretting, Regional Director, Norwep.

12.30 Spørsmål og svar med deltakerne, ved alle.

12.45 Oppsummering.

Foredragsholdere

Ulf Rosenberg

Ulf Rosenberg er kommunikasjonsrådgiver med lang og allsidig erfaring. Han har vært næringslivsjournalist i Stavanger Aftenblad i 25 år, og deretter til sammen ti år som kommunikasjonsdirektør, først i GDF SUEZ E&P Norge og deretter tilsvarende i VNG Norge.  Han kjenner bredden av energisektoren i hele regionen.

Håkon Skretting

Håkon Skretting is Regional Director  of Norwegian Energy Partners and head of the Stavanger office. Prior to joining INTSOK (now Norwegian Energy Partners), he held various positions within the Transocean organization: Vice President Engineering and Construction, President Transocean Petroleum Technology AS, and Vice President Technology and Coiled Tubing.
Mr. Skretting is an Engineer and a Business Manager by profession.

Presentasjoner

Oppstart, Egil Hollund

Oppstart_webinar.pptx

O & G prosjektet 2021-2022 ved Ulf Rosenberg, Inger Tone Ødegård

Olje- og gassprosjekter 2021-22.pdf

Hvordan kan regional leverandører posisjonere seg for nye oppdrag, Jan Ertesvåg

Leverandørmøte 18022021.pptx

International Opportunities, Håkon Skretting

Presentasjon Næringsforeningen.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner