27.sep

HASTEMØTE OM STRØM: Sparetiltakene for din bedrift

Enten du er en liten kontorvirksomhet eller en stor industribedrift; ekspertene gir deg strømsparetiltakene som fungerer og som du må vite om før krisevinteren setter inn. Vi har med oss blant annet Tvedt Eiendom, Lyse, Stangeland Maskin, NOOVA og Kverneland Energi.

Dersom du ikke har gjort det før, må du gjøre det nå! Innfør strømsparing og ENØK-tiltak der det er mulig. Det er viktig at det kommer på plass støtteordninger for å bøte på de rekordhøye strømprisene, som er i ferd med å kvele mange bedrifter. Men å redusere forbruket kan vi gjøre selv.

På kort varsel har vi fått med oss de som kan strømsparing – og vi viser deg gode eksempler på hvordan det kan gjøres i din virksomhet. Bjørn Fjeldsaa fra Lyse gir oss deres ti beste tips til å kutte.

Stangeland Maskin har allerede redusert deres forbruk med inntil 50 prosent – og både Tvedtsenteret og Magasinblaa har gjennomført en rekke ENØK-tiltak. De kommer og forteller hvordan de har gjort det.

Fra hovedkontoret på Ålgård, bistår Noova et tusentall norske bedrifter med å få et bevisst forhold til energiforbruket sitt.

Vi har også med oss Aksel Kverneland fra Kverneland Energi, et teknologiselskap som utvikler og leverer bærekraftige energiløsninger til bedriftsmarkedet. Pågangen hos dem har ikke overraskende økt dramatisk.

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.30 Kaffe og registrering.

09.00 Velkommen, ved Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

09.10 Lyses topp 10 tips for å spare strøm, ved Bjørn Fjeldsaa, Porteføljeansvarlig SMB -salg og markedsføring av energitjenester til bedrift i Lyse AS.

09.20 50% redusert energiforbruk. Hvordan er det mulig? Ved Arnt Sigve Undheim, kontroller i Stangeland Maskin.

09.40 Varmepumper og solceller + mye mer. Dette har Tvedt eiendom gjort, ved Siri Nybø, administrerende direktør i Tvedt Eiendom.

10.00 Den billigste strømmen er den du ikke bruker. Hvordan utnytte virksomhetens egne data for å bli energismart? Ved Even Gjesdal, daglig leder i NOOVA Group.

10.20 Bærekraftige løsninger til bedriftsmarkedet, ved Aksel Kverneland, administrerende direktør i Kverneland Energi.

10.40 Q&A

10.50 Takk for i dag.

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner