15.nov

Muligheter: Jobbe med barn

DIGITALKONFERANSE: Vet du at du vil jobbe med mennesker? Men er usikker på om du vil jobbe med barn eller voksne? Kanskje dagens sending kan hjelpe deg på rett spor! Kanskje det er mulig å kombinere det også?

Skal du jobbe med barn så sier det seg jo selv at du må være interessert i å jobbe med barn og ungdom. Du må være åpen, fleksibel og samarbeidsvillig, ha god relasjonskompetanse, kunne kommunisere med mennesker med ulik bakgrunn og i ulike livssituasjoner. Du må også være selvstendig og ansvarsbevist. Husk at det er ikke bare barna du skal forholde deg til og samarbeide med, minst like viktig er relasjonen til de andre ansatte du jobber med samt de foresatte til barna.

Det å jobbe med barn innebefatter mye ansvar men det er vel få yrker som kan måle seg med hvor mye man får igjen av ekte mellommenneskelige relasjoner og direkte tilbakemeldinger. 

Uansett hvilken bransje du måtte velge innenfor det å jobbe med og for barn så er det noen fellesnevnere:

En utdanning med mye praksis

En variert jobbhverdag

Jobbe med og for mennesker

Arbeidsplasser i hele landet

I dagens sending skal vi møte mennesker som jobber nettopp innen dette fagfeltet og som skal hjelpe oss med å belyse ting vi måtte lure på.

 

KLIKK HER for å bli med!

 

Det oppfordres til å sende inn spørsmål i chatten under sendingen.

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

 

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER. 

Hvis du registrerer deg med e-post, så krysser du av i boksen "Jeg godtar at Næringsforeningen lagrer opplysninger om meg og bestillingen", og MELD PÅ (GDPR regelverket).  Avkryssingen betyr at du får informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen.

 

 

 

Program

13:00 Velkommen ved, Øystein Dahl Andersen, Næringsforeningen i Stavanger-regionen

13:10 Kan en jobb i barnehage være noe for deg? Ved Anne Abrahamsen og Vegard Gjerstad-Sørensen

13:30 Hva kreves i SFO og hvordan er det å jobbe der? Ved Therese Sørbø

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner