25.okt

Muligheter: Kan karriereskift være noe for deg?

DIGITALKONFERANSE: Å bytte jobb er vanskelig nok. Å bytte yrke enda vanskeligere. Veldig mange fantaserer om en helt annen karriere uten å orke å gjøre noe med det. Men ofte kan det være både riktig og klokt.

Mange jobbsøkere har en tendens til å forbli i den samme bransjen de alltid har vært og synes det kan være vanskelig å tenke nytt. Det er forståelig at det kan være litt skummelt å kaste seg ut i nye bransjer, men det er ikke alltid det er til det beste at en skomaker blir ved sin lest.

Kan det være at du er i feil bransje? Da kan det føles veldig befriende å gjøre noe med det og dersom du er jobbsøkende så kan nettopp den livssituasjonen være det som skal til for at du skal kunne gjennomføre et slikt steg.

Et karriereskift forblir en fjern drøm helt til du legger en plan.

I studio i dag skal vi møte tre personer som har gjennomført et karriereskift og vi skal høre hvorfor de gjorde det, hvordan de gjorde det og hvordan de syns deres nye jobbhverdag er. Vi møter Tore Lothe Eriksen fra Menn i Helse, Anita Sondresen fra Atea Norge og Christoffer Thorske Johnsen fra Altibox.

Det skal bli spennende å høre deres historier.

Det oppfordres til å sende inn spørsmål i chatten under sendingen.

KLIKK HER for å bli med!

 

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER. 

Hvis du registrerer deg med e-post, så krysser du av i boksen "Jeg godtar at Næringsforeningen lagrer opplysninger om meg og bestillingen", og MELD PÅ (GDPR regelverket).  Avkryssingen betyr at du får informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen.

Program

13:00 Velkommen, ved Øystein Dahl Andersen

13:05 Fra Snekkerbelte til Helse, ved Tore Lothe Eriksen

13:25 Fra Reiseliv til IT, ved Anita Sondresen

13:40 Fra Grafisk Trykker til IT, ved Christoffer Johnsen

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner