03.mai

Muligheter: Hvordan er fremtidsutsiktene i reiselivet?

Et år med Covid-19 har gitt reiselivsbransjen store utfordringer og bransjen har absolutt måtte tåle å takle utfordringer etter utfordringer med stadige nye restriksjoner og påbud å forholde seg til. Hvordan er nåsituasjonen for bransjen, hva vil bli annerledes i fremtiden og hva vil dette si i forhold til nye arbeidsplasser?

Pandemiåret har gitt reiselivsbransjen en mulighet til å nullstille seg og tenke nytt og for mange har dette vært helt nødvendig for i det hele tatt å klare å overleve. Samtidig har bransjen hele tiden måtte tenke på at det kommer en dag etter pandemien og da er folk mer enn klar til å reise og komme seg ut igjen og da må også reiselivet stå klar for å klare å ta imot trykket som vil komme.

Reiselivsbransjen er en stor og omfattende bransje som trenger kunnskap fra folk med all slags bakgrunn, erfaring og utdanning. Det er en bransje som trenger engasjerte og lidenskapelige mennesker og som er villige til å satse og vise at de kan være tilpasningsdyktige.

Hva må til for å lykkes i bransjen og hvem er det reiselivsbransjen ser etter når de nå etter hvert og forhåpentligvis skal starte opp igjen for fullt? Kreativitet, nytenkning og pågangsmot har alltid vært viktige egenskaper å inneha i denne bransjen og behovet for akkurat det ser ikke ut til å bli mindre.

I studio i dagens sending møter vi Gjermund Dahl, direktør ved Clarion hotel Energy og leder for ressursgruppen reiseliv, Gaute Løvset fra Norwegian Experience, Geir Sølve Hebnes Sleveland, direktør ved Grand Hotell Egersund, Trude Furunes, professor ved Norsk hotelhøgskole, UiS, og vi skal også besøke Haugalandet og høre hva Vigleik Dueland fra Destinasjon Haugesund & Haugalandet har å si om nåsituasjonen samt Jan Thomas Rantaniitty fra Raw Ocean Lodge som skal fortelle om sitt lidenskapsprosjekt på Karmøy.

 

Klikk her for å se sendingen

 

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER. Link til dagens sending:

 

Hvis du registrerer deg med e-post, så krysser du av i boksen "Jeg godtar at Næringsforeningen lagrer opplysninger om meg og bestillingen", og MELD PÅ (GDPR regelverket).  Avkryssingen betyr at du får informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen.

Program

13.00 Velkommen, ved Øystein Dahl Andersen, Næringsforeningen i Stavanger-regionen

13.05 Fremtidsutsikter i reiselivet ved, Gjermund Dahl, leder for ressursgruppen reiseliv

13.15 Opplevelsesturisme ved, Gaute Løvset, Norwegian Experience

13.25 Reiselivet i Egersundregionen ved, Geir Sølve Sleveland

13.35 Hva kan Norsk hotelhøgskole tilby? ved, Trude Furunes, UiS avd. Norsk hotelhøgskole

13.45 Destinasjon Haugesund og Haugalandet ved Vigleik Dueland

13.50 Raw Ocean Lodge ved Jan Thomas Rantaniitty

14.10 Takk for i dag ved Øystein Dahl Andersen

Foredragsholdere

Presentasjoner

Åpning, Øystein Dahl Andersen

Oppstart_webinar.pptx

Gjermund Dahl, Øystein Dahl Andersen

Muligheter Næringsfor 030521.pptx

Gaute Løvset, Øystein Dahl Andersen

Presentasjon Næringsforeningen 030521.pptx

Geir Sølve, Øystein Dahl Andersen

Muligheter i Dalane.pptx

NHS, Øystein Dahl Andersen

Presentasjon MULIGHETER.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner