04.mar

Rekruttering på dagsorden

Er du en av bedriftene som har behov for å finne nytt personell? Vi inviterer til et møte som tar temperaturen på markedet.

I både Konjunkturbarometeret og andre analyser svarer mange bedrifter at deres største utfordring på kort sikt er å finne nye medarbeidere med rett kompetanse. Mange bedrifter må ut av regionen for å finne de rette hodene og hendene.

På dette møtet vil du blant annet møte Marte Wilhelmsen Solheim, som snakker om mangfold og innovasjon. Solheim er en ettertraktet innleder på konferanser i hele Europa, for Norge er ikke alene om å rekruttere om dagen.

Hva skal til for at folk som kan velge hele verden som arbeidsplass kommer til Stavanger-regionen? Onboarding og beste praksis med Mariann Meinich-Bache (Intersearch), Rune Fagermoen (Olavstoppen), Synnøve Schei og Gustav Svane (NAV) og Helen Christensen (EY)

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med Inger Tone Ødegård.

>> Ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.30 Registrering og kaffe.

08.45 Velkommen ved Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård.

08.55 Statistikk: Hva er NÅ situasjonen for vår region når det gjelder tilgjengelige ressurser, og hvem kan hjelpe med hva, ved Gustav Svane, Rådgiver for statistikk og analyse NAV Rogaland og Synnøve Schei, Seksjonsleder NAV Marked.

09.15 Mangfold – et nødvendig onde eller positivt bidrag, ved Marte Wilhelmsen Solheim, Associate Professor & Head of Stavanger Centre for Innovation Research, UiS.

09.50 Q & A.

10.00 Pause.

10.20 Onboarding: Systematikk for å gi nye ansatte en god og effektiv start, ved Mariann Meinich Bache, Seniorrådgiver, Intersearch.

10.35 Hva skal til for at verdensborgere velger Stavanger-regionen som destinasjon, ved Rune Fagermoen, Daglig leder Olavstoppen AS.

11.00 Rett første gang. Enkle grep som kan spare deg mye tid og frustrasjon når papirarbeidet skal på plass. Kontrakter, beregning av kostnader og dokumentasjon, ved Helen Christensen, Partner/Advokat EY Tax and Law.

11.20 Q & A.

11.30 Lunsj og erfaringsutveksling.

Foredragsholdere

Presentasjoner

NAV Rekruttering, Inger Tone Ødegård

NAV Rekruttering 040320.pptx

Mangfold - Marte Solheim UiS, Inger Tone Ødegård

Marte Solheim Mangfold 04.03.20.pptx

Rekruttering - Rune Fagermoen, Rune Fagermoen

Rekruttering2 - Næringslivsforeningen.pptx

Rekruttering v/Helen Chrisensen - EY, Helen Christensen

Rekruttering.pptx

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner