12.nov

Styreskolen 2019: Ledelse i en digital økonomi

Digitalisering av virksomheter, eller digital transformasjon, er en formidabel oppgave for ledere. Dette arbeidet bør starte i styrerommet og i toppledelsen. Dessverre overlates det isteden til teknologer og konsulenter. Denne formiddagen setter lyset på hvorfor og hvordan styret og toppledelsen kan lede an i dette arbeidet på en bedre måte.

Styreskolen er en kompetanseserie i regi av Handelshøgskolen UiS og Næringsforeningen. Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre absolutt ikke bør gå i.

Styreskolen er satt sammen av faglig uavhengige moduler som hver tar for seg aktuelle tema som formidler det akademiske med det praktisk relevante i en helhetlig sammenheng. 

For mer informasjon, vennligst kontakt Inger Tone Ødegård

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.30 Registrering og kaffe,

08.45 Velkommen ved Handelshøgskolen og Næringsforeningen,

08.50 Digitalisering i styrerommet. ved Bjarte Ravndal, Førsteamanuensis, HH UiS.

10.00 Kaffe og erfaringsutveksling.

11.15 Lunsj og erfaringsutveksling,

Foredragsholdere

Bjarte Ravndal

Bjarte Ravndal er førsteamanuensis på Handelshøgskolen ved UiS. Han er sivilingeniør i Databehandling (IT) fra NTH (NTNU) og har Høyere Avdeling samt PhD i Strategi og ledelse fra NHH. Ravndal har i flere års erfaring fra industrien, blant annet som IT-sjef hos Smedvig og har arbeidet med implementering og styring av informasjonsteknologi i en årrekke.

Ravndal er programansvarlig for Master i Økonomi og administrasjon (siviløkonom) og medansvarlig for Executive MBA programmet til Handelshøgskolen ved UiS. Han har gjennom flere år undervist fagene Kontrakt og leverandørrelasjoner, Strategic Sourcing, samt Information management. De 12 siste årene har Ravndal stått i bresjen som dekan og vært med å bygge opp Handelshøgskolen ved UiS til å bli et eget fakultet. I tillegg til undervisning på høyt nivå er dette en av de mest produktive forskningsinstitusjonene i landet innenfor fagområdene økonomi og administrasjon med over 1200 studenter.

 

Presentasjoner

Ledelse i en digital økonomi, Inger Tone Ødegård

Ledelse i en digital økonomi 121119.pdf

Andre lignende møter:

04. apr 2024 -

UTSIKTER 2024

14. mar 2024 -

Jærmøtet – konferanse og festkveld

14. mar 2024 -

Jærmøtet 2024 – kun konferanse

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner