Direkte til Bodø og Evenes
I sommer kan man fly direkte til Nord-Norge, uten å være innom Gardermoen. Foto: Widerøe

Direkte til Bodø og Evenes

I sommer starter Widerøe med direkteflyvninger til både Bodø og Harstad/Narvik Evenes.
19.mai 2020 Av Lars Idar Waage

For Widerøe er den store etterspørselen etter Norgesferie godt nytt, samtidig skaper det mye frustrasjon.
– Den norske smittevernveilederen gjør at vi må blokkere 50% av setene om bord, sier kommersiell Direktør Christian Skaug.

Vanligvis er det 13.000 passasjerer mellom Stavanger og Bodø hvert år, og 12.000 passasjerer til Evenes (Harstad-Narvik). Trafikken er jevnt fordelt over hele året med rundt 1000 passasjerer i måneden. Over halvparten av trafikkgrunnlaget er forretningsreisende. Ekisterende trafikk er i all hovedsak via Oslo og ikke direkte. Nå vil det altså bli mulig å komme seg direkte nordover, uten å reise innom Gardermoen.

Widerøe har nettopp avsluttet en spørreundersøkelse blant mottakere av flyselskapets nyhetsbrev og Eurobonusmedlemmer. Mer enn 19.000 respondenter fra hele landet har delt sine planer for sommerferien. 9 av 10 planlegger ferie i Norge. Rundt halvparten er fremdeles litt avventende i påvente av nye smittevernsanbefalinger og reiseråd fra myndighetene.

 

Andre liknende nyheter

Smir så lenge stålet varmer

Han trives minst like godt i produksjonshallen som bak tegnebrettet på kontoret, og karakteriserer sine ansatte som venner. Svein Westlund Kristiansen…

Dårlig ledelse?

En tredjedel av norske medarbeidere sier at de har ledere som er så dårlige, at disse står i veien for at medarbeiderne kan gjøre en god jobb. Men, er…

Fortsatt høy arbeidsledighet

Ett år etter den første nedsteningen og lav oljepris er arbeidsledigheten fortsatt høy i regionen og det vil den trolig være en stund fremover.

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner