Eiterjord forlater Rogfast
Gunnar Eiterjord slutter som prosjektleder for Rogfast

Eiterjord forlater Rogfast

Prosjektleder for Ryfast og Rogfast, Gunnar Eiterjord, har sagt opp jobben og flytter til Lillehammer sammen med familien.
07.august 2020 Av Ståle Frafjord

Det bekrefter Eiterjord overfor Rosenkilden.

Eiterjord slutter formelt i stillingen 1. oktober.

–For oss er dette i første rekke et valg om livsstil, og de å komme nærmere gode friluftsområder både vinter og sommer. Både jeg og ektefellen har allerede fått oss jobb på Lillehammer, og jeg kommer til å fortsette i vegvesenet, sier Eiterjord.

Gunnar Eiterjord var samferdselssjef i Rogaland fylke gjennom flere år før han overtok som prosjektleder for Ryfast. Han overtok senere også prosjektledelsen for Rogfast – et prosjekt som det har vært mye bråk om det siste året og som foreløpig venter på en ny avklaring i Stortinget.

Eiterjord sier at beslutningen om å flytte ikke har sammenheng med all uroen rundt Rogfast.

–Noen ganger tar man et valg, og vi ønsket en forandring. Jeg kommer til å savne dyktige medarbeidere i Rogaland, og forsåvidt også andre ting, men vi har syslet med slike planer i en periode og gleder oss til å dra til Lillehammer, sier Eiterjord.

Andre liknende nyheter

Den stavangerske kjipheten

Kunne Kunstsilo i Kristiansand blitt realisert i Stavanger? Hva skjedde egentlig da Stavanger Aftenblad hyret inn en arkitekt fra Bergen til å anmelde…

Drone-konkurranse på Tau tar av

TAC Challenge, hvor 13 lag fra fem land konkurrerer med undervannsdroner, har nesten tredoblet deltakelsen fra i fjor.

AquaNext: – Skal bli havbrukets ONS

Tre dager med konferanser, fagseminarer, debatter, 100 utstillere og flere tusen besøkende. AquaNext er den nye møteplassen for havbruksnæringen.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner