Gir skøytebane til innbyggerne
Slik vil skøytebanen ved Egersund Forum se ut. Illustrasjon: Aros

Gir skøytebane til innbyggerne

Egersunds signalbygg, Egersund Forum reiser seg på Eie og står ferdig til innflytting før sommeren. Utbygger Seconda AS gir i tillegg en isbane som gave til byens innbyggere på ei tomt tilhørende eiendommen.
13.februar 2020 Av Lars Idar Waage

Egersund Forum er et svært viktig bygg for Egersund med 300 arbeidsplasser fordelt på forskjellige leietakere, blant annet de fleste fra det maritime elektronikk-fagmiljøet som består av flere selskap.

Fylkeskommunale arbeidsplasser, Statens Vegvesen, regnskap og revisjon og kantinedrift ved AKS er noen av aktørene. Dette er viktige kompetansearbeidsplasser som tiltrekker seg arbeidstakere fra hele regionen. Bygget ligger nær jernbanen og er med på å løfte området og gjør Egersund by attraktiv.

Teigenselskapet Seconda AS er utbygger og gir altså en isbane som gave til byens innbyggere på ei tomt tilhørende eiendommen. Dette er et betydelig bidrag til byen og øker dens attraktivitet for både de fastboende og tilreisende.

 

Andre liknende nyheter

Aksjeåret: Hvem leder etter 1. kvartal?

Slik ligger det an med 2024-aksjene ekspertene plukket ut på Aksjeåret i januar.

Ventyr på Stavanger-besøk: – Vil satse lokalt

88 vindmøller på et område like stort som Bjerkreim midt i sjøen. Med base i Stavanger-regionen tror Ventyr på lukrative ringvirkninger for det offsho…

Derfor må du på Leandagen

– Få det beste ut av bedriften og menneskene som jobber der.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner