Mentorprogram for ambisiøse talenter med flerkulturell bakgrunn
Obinna Eleri og Ari Greve deltar begge på Mentorprogrammet i år.

Mentorprogram for ambisiøse talenter med flerkulturell bakgrunn

Ikke gå glipp av muligheten til å bli en del av neste års Mentorprogram. Årets deltakere forteller hvorfor du bør søke på Mentorprogrammet – Muligheter Rogaland.
08.september 2023 Julia Sandstø

Mentorprogrammet for 2024 har søknadsfrist 15. september. Kandidatene vi søker har flerkulturell bakgrunn og utdanning på høyere nivå. Vi ser etter deg som ønsker å videreutvikle karrieren din, eller ta sentrale posisjoner i arbeidslivet og samfunnet.

– Før jeg deltok i Mentorprogrammet kjente jeg ingen. Jeg ville egentlig ikke bli værende i Stavanger, fordi jeg ikke hadde noen tilknytning. Men nå har jeg det, sier Ari Greve som er deltaker i Mentorprogrammet 2023.


Mentorprogrammet endret livet hennes

Ari forteller at hun nå vet retningen på karrieren og hvor hun vil i arbeidslivet. Hun er takknemlig for alle relasjonene hun har knyttet til mentorer, deltakerne og Næringsforeningen.

– Mentorprogrammet har endret livet mitt og synet på karrieren min. Det har hjulpet meg til å bli en leder i selskapet, sier Ari.

Obinna Eleri er også deltaker i årets program, og er enig med Ari Greve om erfaringene hennes.

– Mentorprogrammet er veldig relevant for meg fordi jeg er i en overgangsfase i karrieren. Jeg holder på å fullføre min doktorgrad og er på vei inn i fulltidsjobb, sier Obinna.

Obinna forteller at mentorprogrammet har gjort det mulig å identifisere hva han ønsker å gjøre i fremtiden.

– Jeg har en mentor som har vært i lignende prosesser. Vi tenker på hva som er mine korte og langsiktige mål, og vi planlegger sammen hvordan jeg skal nå målene.

 

Anbefaler alle å søke

Både Ari og Obinna anbefaler Mentorprogrammet på det varmeste.

– Jeg vil råde folk til å søke fordi det er et veldig viktig program. Spesielt for unge profesjonelle, enten du er i starten på karrieren eller ønsker å utvikle karrieren hos dagens arbeidsgiver.

Ari Greve slår fast at alle som har mulighet til å søke på programmet, bør gjøre det.

–  Ikke gå glipp av muligheten til å være en del av noe virkelig ekstraordinært, sier hun.

 

Er dette noe for deg?

Dersom du ønsker å søke kan du finne mer informasjon her: https://www.naeringsforeningen.no/mentorprogrammet-muligheter-rogaland/soeknadsskjema-for-deltakere/

 

Andre liknende nyheter

Oljetrykket: – Skjebnen er i andres hender

Oljeprisen har vært relativt stabil en stund, men hva gjør Opec videre? På Oljetrykket kommer blant annet Helge André Martinsen for å snakket om «oljå…

– Opplegget er en gavepakke til bedriftene i regionen

Gjennom programmet Styrekandidatene får unge under 37 hospitere i ulike styrer. Styreledere undrer seg over hvorfor ikke flere bedrifter er med.

Hinna Park: Slik ser det ut i Akers nye storstue

Foodcourt, sosiale møteplasser, restaurant og bakeri. Når Aker-selskapene flytter inn i sitt nye hjem januar neste år skal første etasje være åpen for…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner