Mentorprogram for ambisiøse talenter med flerkulturell bakgrunn
Obinna Eleri og Ari Greve deltar begge på Mentorprogrammet i år.

Mentorprogram for ambisiøse talenter med flerkulturell bakgrunn

Ikke gå glipp av muligheten til å bli en del av neste års Mentorprogram. Årets deltakere forteller hvorfor du bør søke på Mentorprogrammet – Muligheter Rogaland.
08.september 2023 Julia Sandstø

Mentorprogrammet for 2024 har søknadsfrist 15. september. Kandidatene vi søker har flerkulturell bakgrunn og utdanning på høyere nivå. Vi ser etter deg som ønsker å videreutvikle karrieren din, eller ta sentrale posisjoner i arbeidslivet og samfunnet.

– Før jeg deltok i Mentorprogrammet kjente jeg ingen. Jeg ville egentlig ikke bli værende i Stavanger, fordi jeg ikke hadde noen tilknytning. Men nå har jeg det, sier Ari Greve som er deltaker i Mentorprogrammet 2023.


Mentorprogrammet endret livet hennes

Ari forteller at hun nå vet retningen på karrieren og hvor hun vil i arbeidslivet. Hun er takknemlig for alle relasjonene hun har knyttet til mentorer, deltakerne og Næringsforeningen.

– Mentorprogrammet har endret livet mitt og synet på karrieren min. Det har hjulpet meg til å bli en leder i selskapet, sier Ari.

Obinna Eleri er også deltaker i årets program, og er enig med Ari Greve om erfaringene hennes.

– Mentorprogrammet er veldig relevant for meg fordi jeg er i en overgangsfase i karrieren. Jeg holder på å fullføre min doktorgrad og er på vei inn i fulltidsjobb, sier Obinna.

Obinna forteller at mentorprogrammet har gjort det mulig å identifisere hva han ønsker å gjøre i fremtiden.

– Jeg har en mentor som har vært i lignende prosesser. Vi tenker på hva som er mine korte og langsiktige mål, og vi planlegger sammen hvordan jeg skal nå målene.

 

Anbefaler alle å søke

Både Ari og Obinna anbefaler Mentorprogrammet på det varmeste.

– Jeg vil råde folk til å søke fordi det er et veldig viktig program. Spesielt for unge profesjonelle, enten du er i starten på karrieren eller ønsker å utvikle karrieren hos dagens arbeidsgiver.

Ari Greve slår fast at alle som har mulighet til å søke på programmet, bør gjøre det.

–  Ikke gå glipp av muligheten til å være en del av noe virkelig ekstraordinært, sier hun.

 

Er dette noe for deg?

Dersom du ønsker å søke kan du finne mer informasjon her: https://www.naeringsforeningen.no/mentorprogrammet-muligheter-rogaland/soeknadsskjema-for-deltakere/

 

Andre liknende nyheter

Det vanskelige energitrilemma

Spørsmålet er hvordan vi kan sikres stabile leveranser av energi til en overkommelig pris med lavest mulig fotavtrykk.

Sprikende syn på hjemmekontor blant bedriftene

Hjemmekontor har vært et stort diskusjonstema i arbeidslivet etter koronapandemien. Teams-møter, joggebukse og snacking fra kjøleskapet var den nye no…

Nye krav til oss som ledere

Generasjon Z forventer at vi bruker maktposisjonene våre som ledere til å gå sammen om å skape en bedre verden og et varmere samfunn der alle har en l…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner