Mottok stipender

Mottok stipender

Fredag ble Frabrikkeier Martin F og Gunnhild Kleppes legat delt ut til fire stipendvinnere.
03.januar 2020 Av Lars Idar Waage

Prisvinnerne Daniel Dalland, Ådne Jonsbråten, Maren Larsen og Henrik Torland mottar hvert sitt stipend på 50.000 kroner. Stipendoverrekkelsen fant sted i SpareBank 1 SR-Bank sin representasjonsbolig i Øvre Strandgate i  Stavanger fredag 3. januar.

Legates formål er å dele ut stipend til studenter som har tatt avsluttende eksamen ved St. Olav videregående skole i Stavanger og studerer videre ved handelshøyskole eller universitet, enten her i Norge eller i utlandet.

Styret består av Bente Stokdal, SpareBank 1 SR-Bank (styreleder), Mats Bryne, St. Olav videregående skole og Tone Haddeland, Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Legatet mottok 60 søknader. I valg av vinnere legges det vekt på karakterer, valg av studiested, studieplaner og planene for bruk av stipendet. I tillegg legges det vekt på god søknad, sosiale ferdigheter og arbeidserfaring.

Styret var enstemmig i sitt valg av vinnere:

Daniel Dalland – tar en master i kjemi med molekylær fysikk ved Imperial College i London
Maren Larsen – tar en master i industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og skal nå på utveksling til Queensland University of Technology, Australia.
Ådne Jonsbråten – tar en master i industriell økonomi og teknologi ved NTNU
Henrik Torland – tar en master i regnskap og revisjon ved NHH.

Vi gratulerer stipendmottakerne – og ønsker de lykke til med sine studier.

Andre liknende nyheter

Større bosspann – mer energi

Da jeg vokste opp i Bergen på 1960-tallet, var bosspannene mye mindre. Vi hadde mindre, og vi kastet mindre. Kildesortering var ikke oppfunnet. Alt gi…

Bærekraft – god business

Det går en linje fra toppen av FN-bygningen på Manhattan til bunnlinjen på Forus eller Forsand. Uansett stor eller liten virksomhet: Integrert bærekra…

1,5 millioner kroner til uropatrulje

LO Rogaland og Næringsforeningen gikk tidligere i år sammen om å opprette en uroatrulje. Fylkesutvalget vedtok i dag å støtte prosjektet med 500.000 k…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner