Nå kan du stemme på Navtor
Børge Hetland, COO, Navtor. Bilde: Vestlandskonferansen

Nå kan du stemme på Navtor

Hvilken bedrift fortjener Handlekraftprisen 2024? Kandidaten fra vår region er Navtor – og nå kan du avgi din stemme.
10.januar 2024 Egil Hollund

Når Vestlandskonferansen går av stabelen 6. februar i Bergen, skal Handlekraftprisen deles ut for andre gang. Etter at over 7000 publikumstemmer kom inn i fjor, var det ålesundsbedriften Spilka som kunne titulere seg som «Vestlandets mest handlekraftige bedrift».

– Aldri før har verden trengt mennesker med samlande, skapende handlekraft mer enn akkurat nå, og aldri før har Vestlandet hatt mer å vinne på storskala samarbeid, seier Siren Sundland.

Ho er konserndirektør for strategi og digital distribusjon i Sparebanken Vest og styreleiar i Agenda Vestlandet.

Hun oppfordrer nå folk til å stemme på sin favoritt til HAndlekraftsprisen ved å gå inn her!

Det er Hofseth fra Ålsesund, Framo fra Askøy, Brødrene Ulveseth fra Bergen og altså Navtor fra Egersund som er årets kandidater.

De fire er er nominerte av henholdsvis Næringsforeningen-Ålesundregionen, Vest næringsråd, Bergen næringsråd og Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Om Navtor skriver juryen blant annet at selskapet på få år har gått fra null til å bli verdens største innan navigasjon til sjøs. På grunn av de innovative løsningene deres, kan alt fra store fiskebåter til cruiseskip nå seile trygt rundt på verdens hav. Navtor har også vært finalister til Årets bedrift i Stavanger-regionen flere ganger, senest i 2023. De er utvilsomt en verdig vinner.

KLIKK HER for å stemme!

Andre liknende nyheter

Lederskolen: Tips til bedre samarbeid

Visste du at det bare er 25 prosent av alle team er effektive? – Nesten alle jobber krever at vi jobber i team, men ingen har opplæring på det.

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

To nye i styret til Næringsforeningen

Dette er det nye styret i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner