Stipendvinnere 2022 Kleppes legat

Stipendvinnere 2022 Kleppes legat

Kristina Klepp, Andreas Solberg Stapnes og Henrik Pettersen er stipendvinnere av Fabrikkeier Martin F. og Gunhild Kleppes legat for 2022. Prisvinnerne mottar hvert sitt stipend på 50.000 kroner.
04.januar 2023 Av Tone Haddeland

Stipendoverrekkelsen fant sted i SpareBank 1 SR-Bank sin representasjonsbolig i Øvre Strandgate i Stavanger tirsdag 3. januar.

Legates formål er å dele ut stipend til studenter som har tatt avsluttende eksamen ved St. Olav videregående skole i Stavanger og studerer videre ved handelshøyskole eller universitet, enten her i Norge eller i utlandet.

Styret består av Bente Stokdal, SpareBank 1 SR-Bank (styreleder), Karl Roar Nyre Vigmostad, St. Olav videregående skole og Tone Haddeland, Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

– Det er like imponerende hvert år å se hvor flinke elever som kommer ut fra St Olav Vgs. Ikke bare er de flinke på skolen, men det viser seg år etter år at disse studentene er like flinke sosialt i tillegg.  Det er veldig kjekt at vi kan bidra til at hverdagen kan bli noe enklere for flinke studenter med dette stipendet, sier styreleder Bente Stokdal.

Legatet mottok 40 søknader. I valg av vinnere legges det vekt på karakterer, valg av studiested, studieplaner og planene for bruk av stipendet. I tillegg legges det vekt på god søknad, sosiale ferdigheter og arbeidserfaring.

Styret var enstemmig i sitt valg av vinnere:

Kristina Klepp – studerer medisin ved Universitetet i Oslo og tar forskerlinjen ved medisinstudiet.
Andreas Solberg Stapnes – tar en Msc. Mathematics and Statistical science ved NTNU og er nå på utveksling ved ETH Zürich, Sveits
Henrik Pettersen – har tatt en Bsc. Economics  og Msc. Science i Physics and Mathematics ved NTNU og hatt utveksling ved University of California, Berkley, USA

Vi gratulerer stipendmottakerne – og ønsker de lykke til med sine studier!

Andre liknende nyheter

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

To nye i styret til Næringsforeningen

Dette er det nye styret i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Gruvedrift kan gi 1000 nye arbeidsplasser

Med statlig og regional vilje kan utvinning av mineraler i Eigersund kommune og videreforedling totalt skape 1000 arbeidsplasser. Til høsten starter N…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner