Velkommen til tidenes møtehøst

Velkommen til tidenes møtehøst

Etter tre måneder med webinarer og digitale møteplasser, forbereder Næringsforeningens seg til tidenes møtehøst. Folk, Boligkonferansen, Leandagen og Lederskolen er bare noe av det du kan glede deg til – selvsagt i tråd med myndighetenes smitteråd.
16.juni 2020 Av Lars Idar Waage

 

– Det er ikke fritt for at vi ser fram til å kunne møte medlemmene våre ansikt til ansikt. Selv om webinarer, tv-sendinger og digitale møter er et godt alternativ, erstatter det ikke de gode gammeldagse konferansene og fysiske medlemsmøtene, sier administrerende direktør Harald Minge i Næringsforeningen.

Faglig påfyll og nettverksbygging har i alle år vært de to viktigste årsakene til å være aktiv i Næringsoreningen – ifølge medlemmene selv.

– Faglig påfyll kan vi klare å sørge for digitalt. Men digital nettverksbygging er ikke like enkelt. Det tror jeg de fleste er enige med meg om, sier Minge.

 

Høsten møtekalender er under utarbeidelse. Blant høydepunktene kan vi nevne:

  • Bygg- og anleggsskolen (oppstart 17. september)
  • Lederskolen (oppstart 25. september)
  • Pioner 2020 (14. oktober)
  • Leandagen 2020 (27. oktober)
  • Boligkonferansen 2020 (28. oktober)
  • High Wind 2020 (4. november)
  • Folk 2020 (13. november)
  •  Julemøte i teatret (11. desember)

 

KLIKK HER for resten av møtekalenderen (under utarbeidelse)!

 

Smittevern

Selvsagt vil Næringsforeningen følge de til enhver tid gjeldende smittevernråd. Per dags dato betyr det maksimalt 200 deltakere, og en avstand på én meter mellom deltakerne.

– Vi vil også sørge for servering tilpasset de rådende forhold. For selv om smitterisikoen er lav i vår region, vil vi gjøre det vi kan for at det forblir på et lavt nivå, understreker Minge.

 

Andre liknende nyheter

Offentlig sektor som innovasjonsmotor

Hvert år kjøper det offentlige inn varer og tjenester for nærmere 600 millarder kroner. Å bruke en større andel av disse milliardene til å etterspørre…

Smir så lenge stålet varmer

Han trives minst like godt i produksjonshallen som bak tegnebrettet på kontoret, og karakteriserer sine ansatte som venner. Svein Westlund Kristiansen…

Dårlig ledelse?

En tredjedel av norske medarbeidere sier at de har ledere som er så dårlige, at disse står i veien for at medarbeiderne kan gjøre en god jobb. Men, er…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner