Altibox bransjevinner i Norsk Kundebarometer

Altibox er bredbånds- og tv-leverandøren med høyest kundetilfredshet i Norge.
03.mai 2023 Altibox
Altibox er best i sine bransjer i Norsk Kundebarometer 2023. (Foto: Line Owren / Altibox)

Altibox vinner Norsk Kundebarometer i begge bransjene selskapet har virksomhet. I kategorien Bredbånd får Altibox en kundetilfredshet på 71,7. Innen tv-distribusjon ble kundetilfredsheten 66,6.

– Vi er glade for å være best i bransjen, men ikke fornøyde med å score lavere i år enn i fjor, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Flere av kundene ga uttrykk for misnøye da Altibox var uten TV 2 i nesten sju måneder i 2022. Osmundsen tror dette kan forklare at scoren på kundebarometeret har gått noe ned sammenlignet med fjoråret.

– Heldigvis greide vi å lande en god avtale som sikrer at kundene får tilgang til godt underholdningsinnhold til en fornuftig pris. Og så skal vi arbeide målrettet fremover for å løfte kundetilfredsheten enda mer, sier Osmundsen.

 

Om selskapet:

Altibox har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Gjennom samarbeid med regionale og lokale fiberleverandører har Altibox-partnerskapet til sammen over 800.000 aktive kunder hvorav om lag 50 000 er tilhørende i Danmark. Det betyr at mer enn 1,7 millioner mennesker bruker tjenester fra oss. Altibox er Norges største leverandør av fiberbredbånd og har rundt 550.000 tv- strømme- og underholdningskunder.

Mange av de lokale Altibox-leverandørene er kraftselskaper. Deres lokalkunnskap og lokale tilstedeværelse har vært helt avgjørende for oss. De har flere tiårs erfaring med å bygge bunnsolid infrastruktur, og vet hvordan de skal ta vare på kundene – år etter år. Altibox er bransjevinner i Norsk Kundebarometer innenfor både TV- og bredbåndsleverandører.

Gjennom forretningsområdet Altibox Carrier leveres internasjonale kommunikasjonstjenester til datasentervirksomheter og operatørmarkedet. Altibox Carrier har etablert en helhetlig europeisk nettverksstruktur som knytter Norge sammen med de sentrale datatrafikknytepunktene på kontinentet. Virksomheten innebærer investeringer i undersjøiske fiberkabler til utlandet; mellom Larvik og Hirtshals og mellom Stavanger og Newcastle. 

Andre liknende nyheter

Stor kontrakt på Island

Prosjektil har nå fått et spennende oppdrag for Landeldi – et av Islands ledende selskaper innen landbasert oppdrett av laks. Prosjektil ble valgt på…

– Må inn under den offentlige refusjonsordningen

Dashing MediSPA Vaulen tar initiativ for at areolarekonstruksjon etter kreftbehandling tas inn under den offentlige refusjonsordningen!

Ambio øker satsingen på logistikk

Ambio Logistics heter det nye selskapet som skal tilby prosjektledelse innen logistikkoperasjoner og rådgivning i forbindelse med digitalisering av lo…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner