Altibox bransjevinner i Norsk Kundebarometer

Altibox er bredbånds- og tv-leverandøren med høyest kundetilfredshet i Norge.
03.mai 2023 Altibox
Altibox er best i sine bransjer i Norsk Kundebarometer 2023. (Foto: Line Owren / Altibox)

Altibox vinner Norsk Kundebarometer i begge bransjene selskapet har virksomhet. I kategorien Bredbånd får Altibox en kundetilfredshet på 71,7. Innen tv-distribusjon ble kundetilfredsheten 66,6.

– Vi er glade for å være best i bransjen, men ikke fornøyde med å score lavere i år enn i fjor, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Flere av kundene ga uttrykk for misnøye da Altibox var uten TV 2 i nesten sju måneder i 2022. Osmundsen tror dette kan forklare at scoren på kundebarometeret har gått noe ned sammenlignet med fjoråret.

– Heldigvis greide vi å lande en god avtale som sikrer at kundene får tilgang til godt underholdningsinnhold til en fornuftig pris. Og så skal vi arbeide målrettet fremover for å løfte kundetilfredsheten enda mer, sier Osmundsen.

 

Om selskapet:

Altibox har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Gjennom samarbeid med regionale og lokale fiberleverandører har Altibox-partnerskapet til sammen over 800.000 aktive kunder hvorav om lag 50 000 er tilhørende i Danmark. Det betyr at mer enn 1,7 millioner mennesker bruker tjenester fra oss. Altibox er Norges største leverandør av fiberbredbånd og har rundt 550.000 tv- strømme- og underholdningskunder.

Mange av de lokale Altibox-leverandørene er kraftselskaper. Deres lokalkunnskap og lokale tilstedeværelse har vært helt avgjørende for oss. De har flere tiårs erfaring med å bygge bunnsolid infrastruktur, og vet hvordan de skal ta vare på kundene – år etter år. Altibox er bransjevinner i Norsk Kundebarometer innenfor både TV- og bredbåndsleverandører.

Gjennom forretningsområdet Altibox Carrier leveres internasjonale kommunikasjonstjenester til datasentervirksomheter og operatørmarkedet. Altibox Carrier har etablert en helhetlig europeisk nettverksstruktur som knytter Norge sammen med de sentrale datatrafikknytepunktene på kontinentet. Virksomheten innebærer investeringer i undersjøiske fiberkabler til utlandet; mellom Larvik og Hirtshals og mellom Stavanger og Newcastle. 

Andre liknende nyheter

Validé spisser seg på helse

Validé har et unikt nettverk av folk og kompetanse for å utvikle nye helseløsninger. Vi setter nå sammen alt vi har for å få fram nye ideer, og etable…

Vitec Plania vant anbud for levering av nytt eiendomssystem

Forusselskapet Vitec Plania har inngått kontrakt med Hovedorganisasjonen KA for levering av nytt eiendomssystem. Systemet skal sikre forvaltning, drif…

Zaptec med rekordresultat i tredje kvartal

Elbilladerselskapet leverer en inntekstvekst på 86 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i 2022, og passerer i tillegg én milliard…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner