Ambio øker satsingen på logistikk

Ambio Logistics heter det nye selskapet som skal tilby prosjektledelse innen logistikkoperasjoner og rådgivning i forbindelse med digitalisering av logistikktjenester. I tillegg vil selskapet i samarbeid med Ambio People bistå i rekruttering og utleie av spesialister innen logistikk i hele verdikjeden.
24.mai 2023 Ambio
Ambio AS er et teknologi- og bemanningshus med hovedkontor i Stavanger og mer enn 20 års erfaring fra on- og offshoreindustri.

Logistikktjenester er i rask utvikling, og markedet etterspør større fokus på og spesialisering i hele leveringskjeden. Dette er bakgrunnen for opprettelsen av det nye selskapet i Ambio-familien: Ambio Logistics AS.

– Vi ser et økende behov for å flytte varer og utstyr til rett plass, til riktig tid, kostnadseffektivt og mer bærekraftig. Samtidig står sektoren står ved et teknologisk veiskille, og de neste årene vil definere hvordan fremtidens logistikk vil se ut. Dette stiller krav til både personell og systemer. I dette bildet vet vi at Ambio Logistics kan spille en rolle, sier Ambio-sjef Lars Hauge.

 

Bedre og bredere spekter av logistikktjenester

For å lede logistikksatsingen mot nasjonale og internasjonale kunder kommer erfarne Stig Henning Holgersen inn og kompletterer Ambios allerede kompetente team. Han har lang fartstid innen logistikktjenester, spesielt offshore, og har samarbeidet med Ambio i flere år.

– Vi er veldig glade for å få på plass en kapasitet som Stig Henning. Han vil være en nøkkelperson når vi øker fokuset på logistikk. Dette er ikke et nytt område for Ambio, men med kompetansen og nettverket til Stig Henning, kan vi tilby et enda bedre og bredere spekter av tjenester til hele verdikjeden. Det vil alle våre logistikkunder kunne nyte godt av, sier Hauge.

Aktuelle kunder er selskaper som leverer logistikktjenester og virksomheter som behøver den typen tjenester, men som ikke har kompetanse, kapasitet eller verktøyene til å ta hele ansvaret for logistikkoperasjonene selv. Ambio Logistics vil også kunne tilby rådgivning i alle faser i logistikkkjeden.

– Ambio Logistics er en nyhet vi lenge har gledet oss til å dele. Nå får markedet komplette logistikktjenester knyttet til både mennesker og systemer på ett sted. Vi tilbyr kompetanse på å lede prosjektbaserte logistikkoperasjoner og rådgivning og kursing i forbindelse med digitalisering av logistikken og hvordan man skal høste gevinst av denne utviklingen. Ambio Logistics kan også hjelpe deg hvis du har behov for medarbeidere til permanente eller midlertidige stillinger, forteller Stig Henning Holgersen.

 

Logistikksektoren blir heldigital

Ny teknologi har potensial til å øke effektiviteten i hele leveringskjeden. Avanserte IT-løsninger gir logistikksektoren smartere kontrakter, sikrere økonomiske transaksjoner, effektivisert informasjonsflyt og redusert sjanse for kriminalitet. I dette nye landskapet av spennende teknologi, kan Ambio Logistics bidra til å videreutvikle logistikkselskaper gjennom valg av internasjonale standarder, anbefaling av logistikkstyringssystemer, samt tilpasning og implementering av logistikkdata.

– Vi ser fram til å hjelpe kundene våre med kompetanse og kapasitet innen logistikkoperasjoner - og til å være bedre forberedt på framtiden i en tid hvor sektoren står overfor store teknologiske endringer. I årene framover skal vi raskt vekk fra pakksedler på papir til heldigitale løsninger, som møter alle moderne krav til effektivitet, bærekraft og sporbarhet, sier Stig Henning Holgersen.

– Med den økte satsingen på logistikk viderefører vi en lang tradisjon i Ambio for å møte endrede behov i markedet med nye typer tjenester. Ambio Logistics gjør Ambio-familien enda mer komplett. Nå kan vi gjøre en enda bedre jobb for de som behøver kompetanse eller kapasitet på logistikk, enten det er innen bygg og anlegg, offshorenæringen, forsvaret, kraftbransjen eller andre sektorer, sier Torild Aukland, leder for Ambio People.

 

Om Selskapet:

Ambio AS er et teknologi- og bemanningshus med hovedkontor i Stavanger og mer enn 20 års erfaring fra on- og offshoreindustri. Selskapets fagområder er rådgivning og kurs innen drikkevannsbehandling, levering av webløsninger og skybaserte programvare, samt rekruttering, bemannings- og HR-tjenester.

Andre liknende nyheter

Etablerer trehub på Jæren

– I en byggebransje hvor bærekraft og miljø endelig kommer stadig høyere opp på dagsorden, ser vi i Woodlink en nødvendighet og muligheter i det å eta…

Et halvt århundre i Sig. Halvorsen

– Sig. Halvorsen er stolte av å annonsere at Sven Arvid Sola mandag 17. juni har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år. I en tid hvor karriereve…

Storebrand Livsforsikring kjøper K8 fra Base Property

Storebrand Livsforsikring kjøper K8 fra Base Property. Salget skjer nå, men Base skal ha prosjektledelse og forvaltningsansvaret i en periode framover…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner