Anlegg og Marine Service tildelt pris

Anlegg og Marine Service (AMS) er tildelt ConocoPhillip-prisen «Supplier Recognition Award for 2020» i kategorien «Doing business better». AMS er en av åtte selskaper globalt som er tildelt prisen for 2020. Overrekkelsen fant sted under en seremoni i lokalene til AMS i Tananger 21. juni.
02.juli 2021 Anlegg og Marine Service
Prisen ble utdelt av Steinar Våge, President Europe, Middle East and North Africa i ConocoPhillips (nummer to fra venstre). Daglig leder i AMS, Trond Olsen, mottok prisen på vegne av selskapet. Grunder, Asbjørn Pedersen, mottok blomster.

Grunnlaget for prisen er en henvendelse fra ConocoPhillips på bakgrunn av utfordringer med overflatetemperaturen på noen eldre brannpumpemotorer.

– Vi jobbet tett med deres eksperter og kom frem til en løsning der vi bygget om motorene med vannkjølt turbo. I tillegg ble andre komponenter isolert. Gjennom dialog og godt samarbeid med ConocoPhillips har vi gitt disse motorene forlenget levetid, heter det i en melding fra selskapet.

– AMS er svært takknemlige for de oppdragene som vi får, der vi kan bruke og utvikle vår kompetanse og styrke vår stilling som et kompetansesenter for diesel motorer, skriver AMS.

Anlegg og Marine Service holder til i Tananger. Selskapet består av 26 personer, hvorav 17 er mekanikere som reiser i Norge og verden rundt.

– Vi har et motorverksted som er «state-of-the-art», hvor vi har egen motorbrems for testkjøring av motorer opp til 1900 kilowatt. Vårt omfattende delelager kan til enhver tid levere reservedeler på kort varsel. Etter 35 år i bransjen har vi et solid globalt nettverk for å kunne skaffe både deler og verktøy. Originale deler til Caterpillar og Cummins kan vi som oftest skaffe i løpet av 24 timer dersom vi ikke har delene på lager. Alle deler vi selger er originale og kommer med standard fabrikk/OEM-garanti, skriver selskapet i meldingen.

Andre liknende nyheter

Sandnesbedrift med rekordvekst

IT-selskapet Upheads fra Sandnes har etablert seg som en av de fremste norskeide IT-leverandørene. Nå viser det seg at annerledesåret 2020 blir bedrif…

Veidekke bygger om Hetland VGS

Veidekke har fått i oppdrag av Rogaland fylkeskommune å rehabilitere og utvide Hetland videregående skole i Stavanger blant annet med et miljøsertifis…

Nysnø går inn i Validé Invest II

Nysnø Klimainvesteringer investerer i Validé Invest II – et presåkornsfond som bidrar med kapital og kompetanse til innovative selskaper i oppstartsfa…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner