Boen Gård i Guide Michelin

Boen Gård har vært i Guide Michelin med isn restaurant for 2. året på rad og nå er hotelldelen også med i Guide Michelin.
14.august 2023 Boen Gård
Oversiktbilde over Boen Gård

Kjøkkenet på Boen Gård på Tveit har siden i fjor vært anbefalt i Michelin-guiden, som først og fremst er kjent for å dele ut stjerner til restaurantbransjen. For to år siden ble også hotellanbefalinger inkludert i den verdensomspennende guiden, og torsdag ble det kjent at hotellet på gården fikk sitt navn i boka.

– Vi er stolte over nyheten om at vi fra nå av også er anbefalt som hotell i guiden, skriver hotelldirektør Dagfinn Galdal ved Boen Gård i en pressemelding.

I Michelin-guiden er de i selskap med større hoteller som Britannia Hotel i Trondheim, Hotel Continental i Oslo og Grand Hotel i Oslo. Boen Gård tilbyr 18 rom fordelt på tre bygninger.

– Vi har satset på å være litt annerledes enn resten, og det har gitt oss resultater langt utenfor landegrensen. Boen Gård sin tilstedeværelse i det internasjonale ferie- og fritidsmarkedet har med dette fått ett ekstra ben å stå på. Vi blir inkludert i en annen type strømning hvor mange av våre gjester besøker andre hoteller- og restauranter som er i Guide Michelin, sier Galdal.

Andre liknende nyheter

Toneangivende selskaper forener krefter

To veletablerte selskaper innen arkitektur og byggteknikk, Stav Arkitekter og Drag Arkitektur og Byggteknikk går sammen om å forene kompetanse, erfari…

Dfind vil fylle 400 ledige lederstillinger

Kompetansegapet i Rogaland må tettes. Nå har Dfind, som jobber med rekruttering og lederutvikling, ansatt to nye erfarne seniorrådgivere for å styrke…

Styrker merkevaren Byggvell

Birkeland Bruk-konsernet gjør strukturelle endringer og styrker satsingen gjennom navnet Byggvell.

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner