Futurehome kjøpes tilbake av de ansatte

Telia Norge AS og Futurehome AS har i dag inngått en avtale som innebærer at Telia Norge selger alle sine aksjer i Futurehome tilbake til gründerne og de ansatte i selskapet. Begge parter er fornøyd med avtalen, og Futurehome er klar for videre vekst i smarthus- og energioptimaliseringsmarkedet.
21.desember 2021 Futurehome

– Som majoritetseier har vi hatt et godt samarbeid og en god dialog med Futurehome og alle deres ansatte i flere år, og vi er sammen blitt enige om at dette vil være den beste løsningen for selskapet fremover, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Nå får selskapet en «ny» gründerreise, og vi ser frem til et fortsatt godt partnersamarbeid og ønsker dem lykke til på den videre ferden.

Det var i februar 2018 at tidligere Get inngikk en avtale med Futurehome som gjorde at selskapet ble majoritetseier i Futurehome med 51 prosent eierandel, mens de opprinnelige gründerne og ansatte eide de resterende aksjene. Etter at Get ble til Telia er Futurehome blitt videreutviklet både på produkt- og markedssiden, og Telia Norge og Futurehome har samtidig inngått en langsiktig partnerskapsavtale. Nå gjør gründerne og de ansatte seg klare for neste reise.

– Vi har hatt det veldig bra i Telia-familien og lært en hel masse som vi tar med oss videre, og vi er veldig glade for det samarbeidet og partnerskapet vi har hatt og vil ha også fremover. Nå får vi muligheten til en ny gründereise med enda bedre forutsetninger enn da vi først startet selskapet i 2013, og det er vi utrolig glade for. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle Futurehome og utforske nye markedsmuligheter, og sammen er vi derfor blitt enige om at den beste måten å gjøre det på er uten formelle eierskapsbindinger, sier Erik Stokkeland, medgründer og adm.dir. i Futurehome.

Andre liknende nyheter

Procon Rådgivende Ingeniører AS kjøper Boye & Waage og Co AS

Procon Rådgivende Ingeniører AS styrker sin posisjon som Rogalands tungvekter innenfor byggeteknikk ved oppkjøpet av Boye og Waage & Co AS.

Gratis utdanningstilbud til detalj- og faghandel

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse tilbyr Handelshøyskolen BI nettbaserte kurs til ansatte innen detalj- og faghandel.

Stort potensiale for klimaskog i Rogaland

I takt med FNs klimapanel sine jevnlige klimarapporter øker erkjennelsen av at reduksjon av utslipp alene ikke vil være nok for å nå de klimamålene vi…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner