Gratis utdanningstilbud til detalj- og faghandel

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse tilbyr Handelshøyskolen BI nettbaserte kurs til ansatte innen detalj- og faghandel.
05.juli 2022 Handelshøyskolen BI
Handelshøyskolen BI

Undervisningen foregår online og består av nettsamlinger og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på 3 uker, med ukentlige 3-timers nettsamliger på oppsatte tider. Det tilbys seks frittstående kurs i to ulike kursserier. Kursserien Bærekraft som konkurransefortrinn og Digital forretningsforståelse.

– Vi oppfordrer sterkt til aktiv deltakelse på nettsamlingene. Da får du mest utbytte av kurset og kan bidra med dine erfaringer i diskusjoner og gruppeaktiviteter.  Dersom du skulle bli forhindret fra å delta på en eller flere av nettsamlingene, vil det være mulig å se samlingen i opptak, forklarer Hege Hovland, koordinator ved BI.

For mer informasjon om kursene og hvordan du søker, trykk på linken:

http://www.bi.no/detaljogfaghandel

 

Andre liknende nyheter

Procon Rådgivende Ingeniører AS kjøper Boye & Waage og Co AS

Procon Rådgivende Ingeniører AS styrker sin posisjon som Rogalands tungvekter innenfor byggeteknikk ved oppkjøpet av Boye og Waage & Co AS.

Stort potensiale for klimaskog i Rogaland

I takt med FNs klimapanel sine jevnlige klimarapporter øker erkjennelsen av at reduksjon av utslipp alene ikke vil være nok for å nå de klimamålene vi…

Vant gull i European Design Awards

Lnetts visuelle identitet vant gull i European Design Awards. Kommunikasjonsbyrået Fasett, som har utviklet profilen i samarbeid med Studio Bergini i…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner