Lanserer ny tv-kanal for kultur

TV Vest og Altibox lanserer, i samarbeid med Lyse og Bate, en helt ny tv-kanal for kultur og underholdning! Hensikten er å gjenopprette en næringskjede der artistene kan selge billetter i en periode der festivalsommeren forsvant. Sola Kulturhus stiller sin scene til disposisjon.
29.mai 2020 TV Vest
Ingenting er første band ut på den nye TV-kanalen for kulturopplevelser på Altibox.

Kanalen gir artisten en mulighet til å selge billetter og publikum til å få en god opplevelse. Ved å sikre kringkastingskvalitet helt hjem til tv-skjermen kommer man litt nærmere konsertopplevelsen. Pilotprosjektet består av fem programmer/konserter. Først ut er Ingenting og Leif og Kompisane.

– Det er kjekt å kunne støtte det lokale kulturlivet – og her får vi være med og skape et tilbud som også medlemmene våre vil nyte godt av. Rull tv-en ut på balkongen og nyt konsert og utepils, eller gjør stua om til gjørmefritt festivalområde. Det er mye glede i god kultur! oppfordrer Bate-sjef Paul Boxill.

– Scene Vest er et spennende prosjekt som forener flere teknologiske plattformer for å gi styringen tilbake til kulturen. Ved å kunne ta betalt for musikk, teater, dans eller annen scenekunst, kan det gi en mulighet etter at festivalsommeren er tapt, sier daglig leder i TV Vest, Jørund Kopren.

For å se kanalen, betaler man for tilgang for inntil 24 timer. Det betyr at man kjøper tilgang den dagen man vil se en konsert eller et show. Dette leveres av Altibox over fiber rett hjem i full HD. For de som ikke er Altibox-kunder, får man tilgang til en direktestrøm på nett.

Prosjektet er et samarbeid mellom TV Vest, Altibox og Sola Kulturhus med støtte fra Lyse og Bate.

Andre liknende nyheter

PaleBlue med Oslo-kontrakt

PaleBlue AS er tildelt oppgaven med å utvikle nye og innovative VR- (Virtuel Reality) og 3D-løsninger av Oslo Kommune – Bydel Alna. Det forventes å st…

Gladmatløyper

Gladmatfestivalen 2020 er IKKE avlyst, vi endrer bare litt på konseptet

Hellvik Gruppen kjøper Aalgaard Bygg

Hellvik Gruppen AS satser videre i utfordrende tider og Kjøper Aalgaard Bygg AS. – Som en del av vår strategi om ytterligere vekst satser vi for fullt…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner